Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi bánat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánat?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám elfelejteni "a" lányt? Minden nap szomorú vagyok, nincs kedvem semmihez. Napról napra nő a lehangoltságom, több mint egy hónapja. Semmi nem köti le a figyelmem, semmiben nem lelem örömömet. Enni is csak keveset bírok, mert ha eszembe jut, egy falat nem megy le a torkomon. Őt látom mindenben, a nap minden percében rá gondolok. Ha néha rákeresek, és látom, hogy új képet rakott fel, úgy érzem, kést döfködnek a szívembe. Soha nem éreztem még ilyet, soha semmitől nem voltam még ennyire letörve, és ennyire lehangolt.

Mit tegyek ez ellen? Nem úgy kell elképzelni, mint aki a sötét szobában gubbaszt, mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig. Senki nem vette még észre rajtam, nem beszéltem erről senkinek. Sok barátom van, de egyik sem tudja. Csak belülről emészt ez, és fáj, hogy nem bírom elmondani, mert szerintem nem értenék meg (csak kinevetnének ez miatt a lány miatt).

17f

2017. aug. 14. 02:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán a tiéd volt valamikor, vagy csak vágytál rá? Mert ha így van, akkor ez nem szerelmi bánat, hanem kamaszkori világfájdalom. Azon meg mindenki átesik egyszer.
2017. aug. 15. 08:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Nekem most van ugyan ez,most eppen gondolkodasi ido van de mindketten tudjuk hogy mi lesz a vege,habar felig mar ki lett mondva. Nagzon roszz erzes,nem tudok masra gondolni,pedig meg csak nem is voltunk egyutt sokat...
2018. jan. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!