Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelmet hogy engedjem el?
Figyelt kérdés
Igazából nem is volt köztünk semmi, de már hónapok óta csak rajta jár az eszem, nagyon össze akarok vele jönni, de ez nem fog menni (különböző okokból, akit érdekel, privátban leírom). Próbálom elfejetni, de nem megy, mert követem Instán, meg Facebookon is ismerősöm, és általában látom, ha valamit lájkol, és ilyenkor egyből le is csekkolom a profilját, és ugyan úgy "visszaesek". Tudom gázul hangzik, de ez van. Már május óta csak ő jár az eszembe, de már szeretném elfelejteni. Egyébként nem ő volt az egyedüli, akibe "szerelemes voltam", mert volt egy lány, aki nagyon tetszett, és ugyan így, mint most csak ő járt a fejemben, de ő nem viszontozta az érzéseimet, így "könnyen" (csak fél év vol) elfelejtettem.. Viszont a mostani lány "viszonozta" az érzéseim, így nehezebb "elengedni". Szóval.. Hogy felejtsem el?2017. aug. 18. 16:55
1/17 anonim válasza:
Ilyen mar velem is volt. Osztálytársam volt. Nekem se sikerult konnyen elfelejteni. Sokaig nagyon szomoru is voltam miatta. Es amikor mar ballagás utan nem lattam minden nap utana az idő múlásával sikerult kiszeretnem belole.
2/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, az előzőből pont nekem is egy ballagás miatt sikerült kiszeretnem, akit azóta sem láttam. Viszon ez most más, mert ő a szinte a szomszédban lakik (ha nem is a szomszédban, de nagyon közel, a szomszéd utcában), így ha majd mondjuk megyek suliba, vagy akárhova busszal, akkor mindig megvan rá az esély, hogy találkozzunk. És ha már egy ideje nem találkoztunk, és kezdem elfejeteni, akkor persze mindig akkor futok vele össze, és kezdhetem elöről az egészet. :/ :/ :/
2017. aug. 18. 17:06
3/17 anonim válasza:
Sajnalom :( . Es miert nem jöhetsz vele ossze?
4/17 A kérdező kommentje:
Megírom privátban ;)
2017. aug. 18. 17:09
5/17 anonim válasza:
Az ellen hogy összefuttok nem sokat tudsz tenni, max más útvonalon mész esetleg?
Amúgy facebookon, Instagrammon töröld és akkor nem látod.
6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Erre én is gondoltam, de nem szeretném törölni, mert "hiányozna" hogy láthassam.. Másik útvonalom sajna nem tudok menni, mert 2 útvonal van, és mind a kettőn összefutottunk már, majd max suliig nem utazok busszal :D
2017. aug. 18. 17:39
7/17 anonim válasza:
Irj privátban ha szeretnél én is hasonló helyzetekbe kerülök álandóan :(
16/L
9/17 A kérdező kommentje:
A privátok mentek, a többieknek köszi a választ! Mindenkinek mentek a likeok! :)
2017. aug. 18. 18:30
10/17 anonim válasza:
Leírhatod nekem privátban. Hasonló hyzetben vagyok,teljesen megértelek,de valószínűleg nem tudok segíteni,mert magam sem tudom,mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!