Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan tudott elfelejteni reménytelen szerelmet?
Remènytelen, mint pl dobott vagy valami hasonló, hát igen, volt pár lány akivel úgy látszott jól alakul, a lány is jól érezte magát, aztán kopp, ilyenkor mindég én éreztem magam a hibásnak... Sosem tudtam mit csinálok rosszul, vagy miért vagyok rossz hogy ezt érdemlem...
Alkohol , az jót tesz ... Törölj mindent amit csak tudsz róla, lazíts, légy egyedül kicsit, próbáld atèrtèkelni a helyzetet , nem a te hibád , stb, ne fuss olyan után akinek nem kellesz .
Majd mikor úgy érzed, próbálj ismerkedni megint :D majd alakul , mikor majd el jutsz oda, hogy nem magadat, hibáztatod, túl tudsz lenni rajta ,anélkül hogy egy két üveg bort leguríts szuszura , néhány sör mellett , majd akkor fogod megérteni miről is van szó :)
Egyszer megbántott. És akkor azt mondtam magamban, hogy elmész te a jó édes... és kitöröltem mindenhonnan. Aztán jött egy lány, aki szeret. Ennyi.
Takarítsd el mindenhonnan, foglald el magad, menj edzeni, keress munkát, lógj a barátiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!