Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ezt feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt feldolgozni, elfelejteni?

Figyelt kérdés
Már több, mint 1 éve reménytelenül vagyok szerelmes egy lányba. Többször beszéltünk, de elutasított. Azóta is nagyon szeretem, egy nap sem telik el, hogy ne gondolnék rá. Egyszerűen úgy érzem, sosem találok még egy ilyen lányt, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, és mindez nagyon fáj. Sajnos ez már a tanulásban is befolyásol, és egyre nehezebben tudom hozni a szintem. Megeshet, hogy tucatprobléma ez a tinik körében és nagyon sírósnak tűnök, de engem ez komolyan bánt és komolyan tanácsot szeretnék kérni mindenkitől, aki tud adni, és nagyon hálás is lennék érte.

2015. febr. 2. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
pacsi, dettó ne kezdj el drogozni vagy inni (ha sokáig húzod, hogy nem tudsz túl lépni az lesz). ma is féllábbal már a kocsmába vagyok :D
2015. febr. 2. 18:50
 2/3 anonim válasza:
Ha reménytelenül vagy belé szerelmes... benne van a szó REMÉNYTELEN. Lépj tovább, úgysem fogsz neki kelleni. Ez durva, de így van.
2015. febr. 11. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
keress elfoglaltságot, sportolj, fáraszd le magad. így kevesebbet lesz időd rajta agyalni. és beszélgess minél több lánnyal, főleg olyanokkal, akik egyáltalán nem érdekelnek. lehet hogy kellemesen csalódsz majd.
2015. febr. 12. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!