Hogyan lehet kezelni, egy plátói és reménytelen szerelmet?
jav. /1-es/ igen, bele lehet őrülni, ezt te döntöd el hogy véget vetsz és másfelé koncentrálsz. Mert ennek semmi értelme! De tényleg, még csak nem is reménykedhetsz.
Annyi ember van a világon....!
Voltam ebben a helyzetben.
Nagyon nehéz és fájdalmas. Sok idő kell hozzá.
Én egy évig szenvedtem a csalódás után, mert egyszerűen nem voltam hajlandó felállni, nagyon szerelmes voltam.
Vissza nézve, többet kellett volna kimozdulnom, emberekkel lennem, ismerkedni, barátkozni. Le kell foglalni magad.
Lassan 5 év telt el, már teljesen megváltozott az életem, gyerekem is született azóta. Nem is találkoztunk, mégis ugyan úgy szeretem őt, mint akkor. (Nem, nem vagyok férjnél, egyedül nevelem a lányomat, mert nem az apja volt az "igazi".)
Nem könnyű, főleg, ha az illető folyton a környezetedben van. Mégis meg kell próbálni kizárni. Vond el a figyelmed barátokkal, hobbival, sporttal, ismerkedj, amennyiben már képes vagy rá.
Gimiben végtelenül szerelmes voltam egy évfolyamtársamba, de ő mást választott. Akkor már bőven oszlopos tagjai voltunk mindketten egy baráti társaságnak, így még nehezebb volt. De az évek során javult az érzés, és bár még mindig meg tudja dobogtatni a szívem, ha látom, elengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!