Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet kezelni, egy...

Hogyan lehet kezelni, egy plátói és reménytelen szerelmet?

Figyelt kérdés
Van, akinek ez sikerült, vagy ebbe, aki beleesik, az, beleőrül lassan, de biztosan?
2017. máj. 23. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, hasonló cipőben járok!!
2017. máj. 23. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
ignorálás-tiltás. gyász-figyelemelterelés. IDŐ.....
2017. máj. 23. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:

jav. /1-es/ igen, bele lehet őrülni, ezt te döntöd el hogy véget vetsz és másfelé koncentrálsz. Mert ennek semmi értelme! De tényleg, még csak nem is reménykedhetsz.

Annyi ember van a világon....!

2017. máj. 23. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Voltam ebben a helyzetben.

Nagyon nehéz és fájdalmas. Sok idő kell hozzá.

Én egy évig szenvedtem a csalódás után, mert egyszerűen nem voltam hajlandó felállni, nagyon szerelmes voltam.

Vissza nézve, többet kellett volna kimozdulnom, emberekkel lennem, ismerkedni, barátkozni. Le kell foglalni magad.

Lassan 5 év telt el, már teljesen megváltozott az életem, gyerekem is született azóta. Nem is találkoztunk, mégis ugyan úgy szeretem őt, mint akkor. (Nem, nem vagyok férjnél, egyedül nevelem a lányomat, mert nem az apja volt az "igazi".)

2017. máj. 23. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, főleg, ha az illető folyton a környezetedben van. Mégis meg kell próbálni kizárni. Vond el a figyelmed barátokkal, hobbival, sporttal, ismerkedj, amennyiben már képes vagy rá.

Gimiben végtelenül szerelmes voltam egy évfolyamtársamba, de ő mást választott. Akkor már bőven oszlopos tagjai voltunk mindketten egy baráti társaságnak, így még nehezebb volt. De az évek során javult az érzés, és bár még mindig meg tudja dobogtatni a szívem, ha látom, elengedtem.

2017. máj. 23. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
"Gimiben végtelenül szerelmes voltam egy évfolyamtársamba, de ő mást választott. Akkor már bőven oszlopos tagjai voltunk mindketten egy baráti társaságnak, így még nehezebb volt. " Nah ugyanez volt. El kell engedni tényleg. sok ember van a világon.
2017. máj. 23. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló a helyzet... Az illetővel napi szinten beszélek, ráadásul nagyon jó kapcsolatban vagyunk, szinte bármiről tudunk beszélgetni. De csak egy nagyon nagyon jó barát vagyok. Én elengedtem, bár van mikor még úgy érzem, hogy mégse... És az a baj hogy a hobbim is vele kapcsolatos, együtt űzzük. Próbáld meg elfogadni, hogy ez van, én már eljutottam odáig, hogy örülök, ha együtt látom a párjával, és örülök, hogy van egy igaz barátom, amit nem akarok elrontani egy kapcsolattal, aminek könnyen szakítás lehet a vége. Az a hobbi végét is jelentené, mert szinte alapkövek vagyunk, és nekem se tenne jót. Ha nem akarod, hogy a tiéd legyen, máris könnyebb lesz, nekem így volt. Akármilyen fura is, de nekem működött a "minden fejben dől el". Nem mondom, hogy gyors volt, de a végén elhittem amit gondoltam, és sokkal szebb lett az életem. Legyen ez egy szép emlék, és próbálj meg más célokat kitűzni, és azokat elérni!
2017. máj. 23. 15:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kedvesek vagytok!
2017. máj. 23. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!