Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez így teljesen reménytelen? Beégtem?
Van egy lány. Edzőteremben láttam, és nagyon bejött. Az anyukájával jár, nem akartam így odamenni. Tudtam a keresztnevét, megkerestem instagrammon és bekövettem. Nem követett vissza.
A teremben visszahúzódó lánynak tűnt, de nagyon kedvesnek.
Viszont szerintem elég para, hogy így megkerestem, és bekövettem úgy, hogy alig láttuk még egymást így utólag belegondolva :D Szóval nem is követett vissza, pedig szerintem nem vagyok csúnya, és nem is ez a visszajelzés más lányoktól, és nem is láttam semmi nyomát hogy kapcsolatban lenne. Most egy hónapig nem megyek az edzőterembe a vizsgaidőszak miatt, vagyis nem abba.
Gondolom ha tetszenék neki akkor visszakövetett volna?
Vagy csak nem ismer..?
A remény hal meg utoljára, de ha nem ismer, ne várd el, hogy visszajelöljön.
Igaz, valószínűleg ez lehet az oka, hogy nem ismer. De ha szeretne megismerni gondolom visszakövetett volna, pedig úgy láttam hogy ő is nézett néha, de lehet csak beképzeltem.
Valahogy majd megpróbálok vele pár szót beszélni a teremben, de az még legalább egy hónap. Én pedig nem szeretem halogatni a dolgokat.
Igazából nagyon bejött, mint nő, de volt benne valami, ami miatt nagyon szeretném megismerni, valami nagyon különleges.
Fogalmam sincs mióta edz, szeptember óta vagyok ott :/
Facebookon bejelölni és írni neki az már sok lenne, ugye? Várjak ki valami személyes kontaktot?
Szia!
Ha facenookon bejelolned,lehet szolna az anyjának,h te instan is es ott is bejelolted es h zaklatod!az a baj,h semelyik lany sem egyforma,es lehet,h azok a lányok (mivel irtad h nem ezt szoktak csinalni a lányok h nem követnek vissza) az ismeretlen embereket bekovetik,de lehet h ha megint bejelolod,akkor csak rontassz a helyzeten es amikor megint meglát,akkor felni fog tőled,mivel hat lenyomoztad,es eloben lat!Szerintem elobb ismerkedj vele,es utana mondd el a facebook neved,es figyelj,lehet hogy tok nagyokat fogtok nevetni amikpr majd "haverok,barátok" lesztek es elmondod h te jelolted be!😀szurkolok neked,es ha valamiben kell segitseg akkor irj 😃Remelem sikerul,mert ahogy igy elmondtad,magxon szurkolok neked!<--ennek semmi ertelme,ennek a mondatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!