Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet valami? Vagy teljesen reménytelen?
Van egy fiú, akit már lassan egy éve szeretek, és kb fél éve elmondtam neki. Nagyon sokat veszekedtünk, mert azt mondta ő is szeret, de én nem hittem neki. Aztán 2 hónapig nem beszéltünk, de én nem tudtam elfelejteni (és gondolom ő se engem :D) ezért újra beszélni kezdtünk, de már nem merült fel ez a ki szeret kit téma.
Inkább elég jó barátok lettünk, azt mondta bízik bennem és általában mindig kiáll mellettem. De nem merem elmondani neki, hogy amúgy én még mindig szeretem, mert félek, hogy megint az lenne a vége hogy nem beszélünk. Szerintetek még lehet köztünk valami? Vagy már túl késő?.. Amúgy mindketten 14 évesek vagyunk.(:
Biztos ,hogy lehet még köztetek valami!:D Meg tartjátok a kapcsolatot is.Akkor lenne gáz, ha nem így lenne. Mondd el neki és most lehetőleg se ő se te ne csesszétek fel magatokat:"D Igaza van az előttem válaszolónak 2 hónap alatt max tisztázta magában az érzéseit..ez nem múlik el olyan könnyen(tapasztalat):$
Sok sikert!:D Nem reménytelen a helyzet csak lendíteni kell rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!