Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ebből még lehet valami? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet valami? Vagy teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit már lassan egy éve szeretek, és kb fél éve elmondtam neki. Nagyon sokat veszekedtünk, mert azt mondta ő is szeret, de én nem hittem neki. Aztán 2 hónapig nem beszéltünk, de én nem tudtam elfelejteni (és gondolom ő se engem :D) ezért újra beszélni kezdtünk, de már nem merült fel ez a ki szeret kit téma.

Inkább elég jó barátok lettünk, azt mondta bízik bennem és általában mindig kiáll mellettem. De nem merem elmondani neki, hogy amúgy én még mindig szeretem, mert félek, hogy megint az lenne a vége hogy nem beszélünk. Szerintetek még lehet köztünk valami? Vagy már túl késő?.. Amúgy mindketten 14 évesek vagyunk.(:

2016. jún. 25. 16:38
 1/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet! Nem is értem hogy először amikor bevallottátok mi volt a baj. Szeintem mond el neki, ha tényleg olyan jó barátok vagytok de nem tetszel neki semmi sem fog történni, ha viszont te is neki akkor beszéljétek meg a dolgot értelmes emberek módjára és ne kerüljétek egymást:D
2016. jún. 25. 20:09
 2/4 Adelll ***** válasza:
Persze hogy lehet. Jo persze ez nem biztos de szerintem 2 honap alatt nem valtoztak meg az erzesei csak legalabb tisztazta magaba a dolgokat.de ense ertem teljesen h miert nem jottetek a multkor ossze.min vesztetek ossze? Szerintem probalkozz.meg siman osszejohetnetek:)
2016. jún. 27. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos ,hogy lehet még köztetek valami!:D Meg tartjátok a kapcsolatot is.Akkor lenne gáz, ha nem így lenne. Mondd el neki és most lehetőleg se ő se te ne csesszétek fel magatokat:"D Igaza van az előttem válaszolónak 2 hónap alatt max tisztázta magában az érzéseit..ez nem múlik el olyan könnyen(tapasztalat):$

Sok sikert!:D Nem reménytelen a helyzet csak lendíteni kell rajta:)

2016. júl. 14. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet
2016. júl. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!