Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 6 év távkapcsolat teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kosbor24 kérdése:

6 év távkapcsolat teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés
Külföldre fogunk költözni. 6 év múlva tervezek csak hazamenni. Barátom azt mondta, hogy megvár, de szerintem nem fog. Vagy van rá esély?

2015. dec. 5. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez alatt a 6 év alatt hányszor jössz haza egy évben?

Vagy a második mondat szó szerint értendő?

Mert akkor tuti, hogy mindegyikőtök félre fog du.ni.

De amúgy is, ha csak ilyen ünnepekkor mint karácsony vagy húsvét látnátok egymást...

Van egy ismerősöm munkahelyen, van gyereke, házas is, de a pasija külföldön dolgozik és csak ilyen hosszabb hétvégén látják egymás, 3 havonta vagy 4 havonta, két hónap után már tiszta ideg. meg minden pasit fogdoz....

Szerintem 6 évet nem fog rád várni és te sem rá...

2015. dec. 5. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Minimum 3x jövök haza. De szerintem sem fog megvárni.
2015. dec. 5. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint évente 3x
2015. dec. 5. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod, teljesen reménytelen. Nekem 2,5 évig volt benne részem, az utolsó 1 év borzalmas volt. 1-1,5 évet még ki lehet bírni, de többet nem. Azóta normális kapcsolatom van, össze nem lehet hasonlítani a kettőt. 17/L
2015. dec. 6. 06:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. dec. 6. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!