Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja?
Az a lenyeg hogy Facebookon kameran keresztul beszelgettuk. Ez a masodik alkalom hogy ezt csinaljuk. Elkezdtunk beszelgetni es szep lassan elkezdett unt fejjel ulni a gep elott. kerdezgettem egy ked dolgot de megkert hogy inkabb en beszeljek. Csak rovideket valaszolgatott.
Majd megkerdeztem tole hogy van e valami baj. O azt mondta hogy nincs semmi baj (A tipikus es mar jol megszokott "semmi" volt a valasz)Rakerdeztem hogy biztos e benne mert nem szokott ilyen lenni. es eekor csak a fejet bologatta. akkor valamit meg megkerdezett es arrol meg egy picit beszeltem es lattam hogy teljesen massal foglalkozik. Mintha telefonozna vagy valami ilyesmi. Ekkor megkerdeztem hogy mitcsinal es oerre ezt mondta:
"haaat semmi erdekeset"
ez ido alatt nagyon kevesser nezett ram. Akkor is csak mosolygott.
ismet megkerdeztem hogy van e valami baja es ismet a megszokott "semmi" volt a valasz. Ekkor mar mintha gorbult volna a szaja. Mintha sirni akarna de meg eroltette a mosolyt. ekkor minden fele nezett de ram nem.
utanna mutattam neki hogy megolelem es mondtam neki hogy szeretem. De o csak bologatott hogy nem akarja. (pedig o aztan nagyon szereti mutatni es mindig arrol beszel hogy milyen jo amikor megolelem)
utanna ismet megkerdeztem:
Naaa van valami baj? Nyugodtan ha tortent valami.
ekkor mar nagyon ugy tunt hogy tenyleg sirni fog de meg eroltette a mosolyt.
ekkor mondtam neki hogy nagyon szeretem es ekkor felalt a kamera elol semmit nem mondva es ott hagyott.
majd ra 1-2 percre ra irja messengeren hogy neharagudjak hogy kiment. Majd megkert hogy beszeljunk kesobb.
(ja es meg volt olyan is hogy mondtam neki hogy mar nagyon keves van es talakozunk es jo lesz a teli szunetunk.
erre is csak bologatott es semmit nem mondott
mondhatni hogy csak en beszeltem)
tavkapcsolat (budapest-bukarest)
3honapja vagyunk egyutt
minen nap beszelgetunk messengeren
a teli szunetben fogunk talalkozni
az elso heten mar egyutt fogunk logni,csavarogni,szorakozni stb...
en 19/F
o 15/L
Ha te sem tudod, hogy mi a baj, akkor mi honnan tudjuk?
Lehet szakítani szeretne veled, ha a szeretlek szó után otthagyott...
Vagy családi-baráti problémák.
FOGALMAM SINCS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!