Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír rám? Nem érdekel, vagy valami más baja lehet?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel az utóbbi időben kicsit átváltott a kapcsolatunk barátságból kicsit többe, néha smároltunk, most hétvégén egy házibuliban viszont több dolog is történt, mint egy sima csók (ágyban kötöttünk ki, de nem feküdtem le vele, szűz vagyok, ő viszont nagyon akarta). Másnap reggel ő jóval tovább aludt, így én felkeltem és lementem a többiekhez.. amikor kijött a szobából rám nézett, majd elkapta a tekintetét. Azóta nem szól hozzám, és írni sem ír, pedig eddig reggeltől-estig beszéltünk. Nem merek írni neki, mert félek, hogy az a baja, amik történtek, és szégyellem ezt az egészet, mert nem akarom elveszíteni. Mi a véleményetek?2015. júl. 6. 20:34
1/3 MrPifta válasza:
azt, hogy ne a facebookon éld az életed! A szemébe kérdezz, ne írj neki!
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs itthon, és ahhoz beszélnünk kéne facebookon, hogy találkozzunk valahol :D
2015. júl. 6. 20:55
3/3 anonim válasza:
ha szereted lefekszel vele k*rvára fog fájni de kibírod, ha nm egy l*zer a pasid és a másik ly*kba teszi neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!