30 éves kádat aminek nincs baja, megéri kicserélni, vagy inkább festeni? Macera, pénz, minden szempont érdekel!
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 09:48
1/6 anonim válasza:
Aminek nincs baja, azt nem javítom.
De ami afestést illeti inkább lecserélni, mert az egy darabig örökös lesz. A festés meg nem fog tetszeni és évente szükséges átfesteni.
2/6 anonim válasza:
Minek cserelned, ha semmi baja nincs?
3/6 A kérdező kommentje:
Mert csúnya barna színe van. Meg nem tudom, hogy 1-2-3 év múlva lesz-e baja. Így a vízvezetékeket is ki kell cserélnünk. Inkább most, mint amikor már kész van minden.
Amúgy a régi kád tartozékait lehet használni? Gondolom a falazást igen, ha ugyan az a méret. A kádlábat, ilyesmit?
2014. febr. 2. 11:35
4/6 anonim válasza:
Ha 30 éves a kád, valószínű annyi idősek a csövek is, én cserélnék mindent. A régi kádnak semmijét sem tudod/akarod használni. Lába nincs, az előfalazás óvása, tisztítása újraépítése és vakolása szerintem többe lesz, mint pár darab YTONG.
5/6 A kérdező kommentje:
A vízvezetékek cseréjével számoltunk. Ha már szét lesz bombázva, akkor logikus is megcsinálni :)
De akkor úgy késülök, hogy semmi használható nem marad benne.
2014. febr. 4. 13:27
6/6 anonim válasza:
Ez a beszéd!:)
Ha az új kád fémből lesz, akkor a villanyász vigyen oda földelést neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!