Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az van hogy végre találtam egy rendes nőt akit szeretek és tudom hogy ő is szeret.

Nem vagyunk régota eggyütt kB másfél hónap na ós igazából az merült fel hogy nagbátyámék kint élnek Svájcba és mondták hogy mehetek ki dolgozni de a lány miatt nem szeretnék kimenni mondtam neki hogy mi a helyzet de ő azt mondta hogy miatta ne maradjak. De ez a lehetősőg bármikor elöttem áll ( a svájci munka) de ez a nő nem biztos! Ő azt hiszi hogy csak miatta szeretnék maradni de hát itt vannak barátok 20 éves vagyok és szeretnék még egy pár jogositványt :) ja és érezségi utánn is mehettem volna svájcba de nem akartam még

2015. nov. 25. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a nagybátyáddal értek egyet, Svájc gyönyörű ország és nagyon jól élnek ott az emberek, boldogak.

én kimennék a helyedbe, majd találsz másik lányt:)

2015. nov. 25. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem ! köszönöm válaszod !
2015. nov. 25. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Svájcba nagyon nehéz bejutni örülj hogy van egy ilyen lehetőséged. Esetleg az nem megoldható, hogy a lány is menjen veled?
2015. nov. 25. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj! Nem a világ vége!

Érettségi után mehet a lány is veled!

2015. nov. 25. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!