Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy jött rendbe az életed?

Hogy jött rendbe az életed?

Figyelt kérdés

Ha volt már úgy, hogy azt érezted, hogy menthetetlen az életed, hogy sikerült kikeverdni ebből és mi volt a probléme és hogy érzed most magad?

Annyi rossz hír vesz körül mostanság, sokat szorongok és teljesen lehangol. Azt érzem, hogy az életem mélypontján vagyok. Szeretnék pozitív dolgokat is olvasni. Kérlek, ha van valami sikertörténetetek osszátok meg velem is. Köszönöm. :)

2023. júl. 10. 22:18
 1/6 anonim válasza:
68%
Sehogy. Szívesen. Ez nem egy sikersztori. Impotens vagyok. Úgy érzem el kellene mennem gyónni, és minden rendbe jönne. De nem merek. Aztán urulógushoz. De oda se merek.
2023. júl. 10. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
A gyónás nekem se volt mindig könnyű. De tényleg hatalmas megkönnyebbülést ad. És még nagyon súlyos bűnöket is simán csak meghallgat sok pap.
2023. júl. 10. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Átvariálod az értékrended, minimalista felé fogsz hajlani, az biztos és bizony egészen más tesz majd boldoggá, mint gondoltad volna. Kisfiam lassan hét éves és a napokban kezdett el úgy sétálni, hogy nem lebegteti a karját. Van neurológiai gondja is. Nem tudom elmondani, hogy már-már sírok, hogy ez is megtörtént. Mennyire boldog vagyok tőle.
2023. júl. 10. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2023. júl. 10. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként a futás sem rossz dolog. Kis endorfin, kis saját idő, kiüríti a fejet. Tud segíteni benne, persze nem fő csapásirány.

A sakk meg baromi időigényes. Repül vele. Ráadásul nem egyéni sport, kapsz vele társaságot is, ha akarsz.

De az élet újragondolása az új feltételek mellett elengedhetetlen.

2023. júl. 10. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Elkezdtem napi 3-6 órát szánni arra, hogy semmi mást ne csináljak, hanem üljek és gondolkozzak, ami magától meditációvá növekedett, amikor ez a szám lecsökkent napi 40-90 percre.
2023. júl. 11. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!