Szerintem ez úgy működik, hogy bizonyos szempontok alapján a férfiaké, bizonyos szempontok szerint pedig a nőké.
2023. júl. 9. 09:09
3/16 anonim válasza:
Egyiké sem könnyebb vagy nehezebb, csupán vannak olyan nehézségek amik nem, vagy nem annyira érintik egyik vagy másik nemet.
2023. júl. 9. 09:14
4/16 anonim válasza:
Mindkét nemnek megvannak azok a dolgok, amelyek terén könnyebb/nehezebb a másiknál az élet. Te, Kérdező, kizárólag a magad állapotát ismered és ez alapján van véleményed a nőkről. Ez természetes dolog, csak ettől még azt kijelenteni, hogy férfinak lenni nehezebb (vagy az ellenkezőjét) elég erős lenne.
Mondjuk inkább úgy, hogy a két nem kiegészíti egymást.
2023. júl. 9. 09:19
5/16 anonim válasza:
Szerintem a férfiaknak jóval könnyebb, fizikailag, társadalmilag. Mentálisan talán a nőknek kicsit könnyebb.
2023. júl. 9. 09:27
6/16 anonim válasza:
Minkettőnek szr, csak egy kicsit másképp.
2023. júl. 9. 09:31
7/16 anonim válasza:
Férfiaké
2023. júl. 9. 09:38
8/16 anonim válasza:
A fehér férfiak történelmileg végig a legtöbb privilégiummal rendelkező csoport. Mostanra ez valami egyenlőség szerűre módosult, és szegeny férfiak úgy élik meg kiváltságos helyzetük elvesztését mint valami tragédiát.
2023. júl. 9. 09:44
9/16 Simon Petrikov válasza:
Abból kifolyólag, hogy a nők átlagosan neurotikusabbak mint a férfiak, egyik félnek sem könnyebb.
2023. júl. 9. 09:45
10/16 anonim válasza:
Egyet értek azokkal akik szerint egyiknek sem könnyebb vagy nehezebb.
Szerintem adottságoktól függ ami szintén mind a két nemnek megadatik illetve nem.
Az élet nagyon sok területén egy előnyös külsővel előnyt élvez mindkét nem.
Ilyen lehet akár egy végzettség is
Ilyen lehet, hogy milyen családból származik, vannak e alapjai.
Ilyen lehet a vagyona is.
ilyen lehet a természete is, van aki könnyen barátkozik van aki zárkózottabb, van aki könnyebben alkalmazkodik van aki nem ésatöbbi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!