Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érzeted már úgy, hogy elfecsér...

Érzeted már úgy, hogy elfecsérled az életed?

Figyelt kérdés

Amikor tudod, hogy fiatal vagy és ki kellene ezt használnod, élned kellene, meg kellene fognod minden adandó lehetőséget/alkalmat az élet összes területén de mégsem teszed. Kb. csak vagy és sodródsz és úgy vagy vele, hogy nem baj, hogy ez elúszott majd jön a következő de azt is elengeded. Szeretnél tenni ellene de valahogy mégsem megy mert mindig van valami hátráltató tényező vagy csak a saját lustaságod.

Van olyan hogy elhatározod magad az egyik este, hogy másnaptól változtatsz a dolgokon és igen, elkezdesz élni de másnapra visszakerülsz ugyan abba a demotiváltságba és megy a kukába az egész elhatározásod? Ha voltál ilyen cipőben és felül tudtál kerekedni rajta akkor azt hogyan csináltad?

2023. júl. 8. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Igen
2023. júl. 8. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Most is úgy érezném, ha nem lenne a pálinka....
2023. júl. 8. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, este mindig olyan motivált vagyok ilyenkor, de másnapra elmúlik
2023. júl. 8. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Azota nem, miota elengedtem ezt a valami hasznosat nagyot tevest. Mar elvezem az eletem es magam kedveert elem. Marmint nem teszem patikamerlegre, hogy mit nem alkottam, ertem el.
2023. júl. 8. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Este, éjjel nekem is rettenet sok motivációm van erre (ilyesfajta gondolatok is olyankor jönnek), tele vagyok ötletekkel és célokkal, megvan a lendület is, csak másnapra ez sokszor lenullázódik. Viszont, hogy orvosoljam a problémát, kitaláltam, hogy hetente 1x, minimum, teszek valamit, ami a komfortzónámon kívül van. És eddig egész jól megy a dolog, és már ez az "elfecsérlem az életem" gondolat sem olyan gyakran tér vissza.
2023. júl. 10. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!