Mit gondoltok arról, hogy az állatorvosok 150-180 ezer forintot elkérnek egy CT vizsgálatra?
Külföldön létezik olyan, hogy kisállatra lehet biztosítást kötni. Nem tudom, itthon is van-e ilyen. Pl. tesómnak a kutya (CT, vizsgálatok, műtét) 800 ezer volt (ha átszámoljuk forintra), és a biztosítója kifizetett ebből 600 ezret.
Gondolom, létezik ilyen Magyarországon is.
Joguk van az embereknek, csak nem jut időpont meg orvos.
Mi baja ennek az állatnak egyébként? Mert jó, megmentetted, de én tuti nem tudnék ennyi pénzt belefeccölni, van 2 gyerekem, nekem ők fontosabbak.
Neked sincs ingyen, pubi. Életed során átlagosan kb 6 millió forintot fizetsz társadalombiztosításra, abból fedezik. Arról nem is beszélve, hogy magánban milyen összegeket kérnek el az emberektől is.
Majd ha minden hónapban egy tízest befizetnél Morzsinak, ahogy a munkahelyed is fizeti a tb-d, az életében valószínűleg egyszer előforduló CT ára is összejönne 1.5 év alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!