Miért szeretsz Magyarországon élni? Mi tart itt, ami miatt nem külföldön élsz?
Mert kint ha bajba kerülnék nem lenne kihez szaladnom. Es nem akarok pályaudvaron aludni ha baj van.
Volt már olyan hogy kimentem átvertek a meloval kereshettem masikat addig megismerkedtem kinti magyarokkal akik adtak szállást aztán ki akartak velem kezdeni, aztán terrorizáltak sokat sirtam aztán vegre(pár nap)találtam egy másik melot szállással ott meg visszatartották a fizetést hó végén nehogy lelépjünk 1 honap mulva es az utleveleket is elvették mert nem tetszett vmi a főnöknek, aztan talalkoztam egy sráccal de eltevedtem és nem találtam vissza csak nagynehezen, na ezek ugy már nekem nem kellenek hogy én mégegyszer egyedul legyek kint. Es hiaba keresek nem találok olyat akivel kimehetnék
*jav
Vészesetben legyen kit hívni
*Itthon nem vagyok vmi áldozati szerepben mint vmi árvakölyök akinek senkije semmije nincs
USA-ban elek. Azt szeretem hogy itt jobb a fizetes, minden hazban van klima, a boltban nem kell a szatyorert fizetni, mindenhol van wc es ingyenes.
Nagyon sok minden van viszont amit nem szeretek de most nem ez volt a kerdes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!