Hogyan lehet megélni Magyarországon? Hogyhogy nem dolgozik mindenki külföldön? Én akikről tudok 300.000 körül keresnek.
300-ból miért ne lehetne megélni?
Mondjuk nem 154ből, mint az első írta.
Nem volt még bátorságom külföldhöz. De ahogy egyre idősebb leszek, és kellene a ház, jobb kocsi ilyenek, és látom, hogy itt esélytelen ezt megteremtenem (nincs örökség se semmi), így egyre vonzóbb a külföld.
Persze a megélhetés ott sem olcsó, csak én ott b@szom el, hogy nem húzom meg a nadrágszíjat. Külföldön lehet meghúznám.
Még attól is félek, hogy mi legyen az albival. Ha véletlenül hazajönnék, nem lenne hol laknom. De kintről tuti nem fizetné..
Én a keleti régióban lakom, itt a többség inkább 200-250 ezret keres, mi is a férjemmel.
Mi még azelőtt tudtunk venni ingatlant, hogy elszaladtak az árak, így ketten 450-550 ezerből még lehet élni, 1-2 gyerekkel, ha nincs nagy hitel havonta, nekünk nincs.
Mondjuk tény, hogy évenkénti nyaralás, még havonta színház, kajarendelés sincs.
De egyébként a velünk egykorú fiatal családos ismerőseink 90%-a kapott és kap most ist anyagi segítséget a családtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!