Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan köztetek aki külföld...

Van olyan köztetek aki külföldön él de visszakölzözne Magyarországra a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Bármilyen indokból: honvágy, állásajánlat Magyarországról, családi ügy, tanulmányok, stb

Mi a párommal külföldön élünk és szívünk szerint hazaköltöznénk, de ahogy halljuk, elég rosszul mennek mostanában a dolgok, mind anyagilag, mind energetikai szempontból. Namost a párom ezzel szemben továbbra is menne, én viszont elbizonytalanodtam, tudván hogy otthon a jelenlegi keresetünknek csak egy töredékét tudnánk összeszedni, igaz, lenne hol lakunk, de amennyire a gazdasági folyamatok és az infláció mutatja, még bőven nincs az ország a mélyponton.

Párom már szeretne gyereket, és én is, de magát a gyereknevelést is egy igen nagy kihívásnak érzem jelen pillanatban. És főleg a kiszámíthatatlanság miatt félek, mert most azt mondják hogy minden rendben lesz, de mivan ha rosszabbra fordulnak a dolgok!?

Van köztetek aki hasonló cipőben jár?

F

2022. okt. 25. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%
Miért, hol mennek jól a dolgok energetikai szempontból?
2022. okt. 25. 16:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát sok helyen, valóban, de mégis Magyarországon sokkal rosszabbnak érzem a környezetet. 2-3 évvel ezelőtt még semmi gondom nem lett volna, de most inkább 2x meggondolom. Bemegyek a boltba és amiért korábban otthagytam 10 ezer forintot, azért most 20-at, 25-öt. Ahol most élek, ott nem annyira mentek fel az árak, egész jól kijövünk a pénzünkből. Nagyon tartok attól hogy megbánnánk ha hazamennénk, de a párom eltántoríthatatlan.
2022. okt. 25. 16:52
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
HA van egy kis eszetek, nem mentek vissza MO-ra.
2022. okt. 25. 17:00
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Várok vele 1-2 évet, hogy hogy alakulnak otthon a dolgok.
2022. okt. 25. 17:32
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Gyertek csak vissza, sok hülye kis helyen is elfér!
2022. okt. 25. 17:32
 6/16 TappancsMancs ***** válasza:
95%
A megfelelő döntés az lenne, ha kivárnátok amíg a gazdasági helyzet rendeződik. Méghozzá teljesen. Ha elég jól kerestek még mindig tudtok jönni akár sokat is, akár hétvégékre is - kérdés persze mennyire messziről jönnétek, mert Ausztrália kiscsi azért messze van és az út is költségesebb, mint Európából jönni.
2022. okt. 25. 18:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A legtobben akik hazakoltoztek idovel megbantak.

A parid miért akar költözni?

2022. okt. 25. 18:25
 8/16 A kérdező kommentje:
#7, főként a családja és honvágy miatt illetve szeretne tanulni is.
2022. okt. 25. 18:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az az isten hogy vissza menjek, én Franciaországban élek negyedik éve.
2022. okt. 25. 18:36
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem van ilyen ismerősöm. 6 éve dolgozik külföldön különböző országo9kban. Ezalatt a lakhatását fizette a cég és az eü biztosítását is, így rengeteget tudott félretenni. Ő viszont nem az a típus aki külföldön el tudja képzelni az életét hosszútávon. Neki ez az egész nyűg. Nem tud beilleszkedni, nem túl toleráns más kultúrákkal szemben. Neki iszonyú fontos a családja, otthon vannak a barátai is, külföldön nem alakított ki szoros kapcsolatokat, csak amennyi feltétlen kellett. Öszerakott annyi pénzt - a pontos összeget nem tudom - hogy abból vígan vehet egy házat vagy építkezhet kedvére. Állásajánlatai Magyarországról folyamatosan vannak.
2022. okt. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!