Van olyan köztetek aki külföldön él de visszakölzözne Magyarországra a közeljövőben?
Bármilyen indokból: honvágy, állásajánlat Magyarországról, családi ügy, tanulmányok, stb
Mi a párommal külföldön élünk és szívünk szerint hazaköltöznénk, de ahogy halljuk, elég rosszul mennek mostanában a dolgok, mind anyagilag, mind energetikai szempontból. Namost a párom ezzel szemben továbbra is menne, én viszont elbizonytalanodtam, tudván hogy otthon a jelenlegi keresetünknek csak egy töredékét tudnánk összeszedni, igaz, lenne hol lakunk, de amennyire a gazdasági folyamatok és az infláció mutatja, még bőven nincs az ország a mélyponton.
Párom már szeretne gyereket, és én is, de magát a gyereknevelést is egy igen nagy kihívásnak érzem jelen pillanatban. És főleg a kiszámíthatatlanság miatt félek, mert most azt mondják hogy minden rendben lesz, de mivan ha rosszabbra fordulnak a dolgok!?
Van köztetek aki hasonló cipőben jár?
F
A legtobben akik hazakoltoztek idovel megbantak.
A parid miért akar költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!