Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életedben az eddigi...

Mi volt életedben az eddigi legnagyobb válságod?

Figyelt kérdés

Ami a saját életed érinti. Ami a te eddig legnagyobb lelki gondod volt..

Hogyan oldottad meg?

2023. jún. 30. 09:48
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
30%
Valószínűleg a szomszéd fiatalemberek jó pénzt kereshetnek ezzel a videóval. Én csak szeretném megtudni, hogy hol található az interneten.
2023. jún. 30. 12:06
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
#9 És a jobbérzésűek miért nem árulják el, hogy hol látták a videót?
2023. jún. 30. 12:06
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert senkivel erről beszélni nem tudtam. A férjemet kérdeztem, aki nem hisz ebben, sem a megfigyelésben. És az egyik munkatársamat kérdeztem meg, aki szintén nemet mondott, hogy tudná, hogy hol van. Amikor ez történt megfagyott körülöttem a levegő és ez a munkatársam volt az egyetlen, aki szóba állt velem és nem úgy nézett rám, mint egy leprásra. A munkahelyemen is többször hallottam a kirugásomat, mint lehetőséget, de szerintem ők is arra jutottak, hogy én áldozat vagyok ebben a történetben, mert ilyen videót senki nem tesz fel magáról.
2023. jún. 30. 12:10
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gyakorin már többször próbáltam erre vonatkozóan kérdést feltenni, de érdemi választ nem kaptam. Csak az a hely kellene, ahol látható a videó.
2023. jún. 30. 12:11
 15/44 anonim ***** válasza:
13#-as én tuti feljelenteném őket, majd ők utánajárnak hol a videó. De ez fantasztikus,hogy a férjed se áll melléd.
2023. jún. 30. 21:58
 16/44 anonim ***** válasza:
Feltevésre alapozva hogy lehet feljelenteni valakit? Ahhoz alap, hogy meg tudjam mutatni, hogy itt van a videó, amit akaratom ellenére, tudtom nélkül készítettek és tettek fel az internetre. És amivel az elpusztításom a cél, úgy hogy a készítőknek semmi bántódása ne essen. Mert volt, amikor azt üvöltötte az egyik fiatalember, hogy "Most mit csináljak, lőjjem le, akkor mehetek a börtönbe.!" Tehát valami olyan módszert választott, hogy a saját bőrét még véletlenül se veszélyeztesse. Vagy néha azt kiabálta, amikor hazajött, hogy "Na, nem lett még öngyilkos? vagy " Mostmár jobb is lenne neki, ha lelőném." Vagy mostanában a legújabb: " Hogy mer fürödni, amikor tudja, hogy figyelik?"
2023. jún. 30. 22:21
 17/44 anonim ***** válasza:
A férjem nem tudja, nem látja, hogy mi történik velem, milyen beszólásokkal, tekintetekkel találkozom. Neki egyszerűen hihetetlen ez, hogy egy másik családi házból látják, hogy mi történik bent.
2023. jún. 30. 22:25
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hinnék olyannak, amit nem láttam. Kíváncsi lennék, mik azok a jelek, meg honnan veszed, hogy figyelnek valamilyen eszközzel? Miket mondanak pontosan?
2023. jún. 30. 22:39
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
15# vagyok. Én is pont erre gondoltam,hogy ha nem is láttál videót,nincs róla semmi információ,akkor miből gondolod,hogy egyáltalán létezik? Lehet nincs is. Ha lenne és látta volna ismerősöd, azért azt csak megtudta volna mondani hol vagy mit látott.
2023. jún. 30. 22:54
 20/44 anonim ***** válasza:

Legelőször a szomszédban lakó idősebb hölgy kirohant az udvarra, és ezt kiáltotta: "Milyen szerencsétlen ez a nő! , és "Ha ennyi energiája van, miért nem megy dolgozni?". Mire a szomszéd fiatalember /az egyik, aki feltette a videót/ válaszolt: "Mert éjszaka dolgozik, amikor mások alszanak"

Tehát engem próbálnak bűnözőnek beállítani, mert a saját otthonomban merészeltem maszturbálni. Holott ők követtek el ellenem súlyos bűncselekményt.

Vagy, amikor kerítést csináltattak a fiatalemberek, akkor a kerítést építőknek elkezdett az egyik kiabálni, odajött az ablakom alá és mutogatta, hogy itt van egy ágy, és én folyton AZT csinálom, most is itt fekszek és biztos most is csinálom, és nem tudja megérteni, hogy egy ötvenes nőnek miért kell ezt ennyiszer, mert ha harmincas lennék, akkor más lenne.

Ezt hallhatták a szomszéd ikerházban lakók, mert egy héttel később hangos nevetéssel beszélték meg a hallottakat.

Vagy a munkatársaim elkezdtek a bolondokházában levők maszturbálási szokásairól beszélgetni.

De volt, hogy fiatal fiúk, amikor elmentem mellettük, azt mondták, hogy én egy pillangó vagyok.

Vagy hallottam a kapu előtt, hogy na itt van a kurvának a háza.

Általában senki nem tudja elhinni, hogy egy másik családi házból be lehetne látni a falak mögé. Azt hiszik, én tettem fel a videót.

Vagy, amikor az autószerelő műhelyét felszámolták a fiatalemberek, és elvitették az autókat, amik az udvaron voltak, akkor is hallottam, hogy egy nőnek magyarázza az egyik fiatalember, hogy a maszturbálásaimat szokták nézni.

2023. jún. 30. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!