Mi volt a legnagyobb hazugság amit életedben mondtál?
Figyelt kérdés
Kinek mondtad és miért hazudtál?2022. okt. 11. 22:48
1/10 anonim válasza:
Haveromnak.. latott vkit egy rokona csajaval smarolni messzirol es ram emlekeztette. Letagadtam.. Eleg szarul ereztem magam emiatt. (Mentsegemre szoljon, h a csaj maszott ram es am is hamar szetmentek ezutan mas okokbol)
2/10 anonim válasza:
Nem tudom most hirtelen, talán ez:
Haver feleségének a szemébe kellett hazudnom, hogy ide és ide vittem, közben meg egy csajjal szexelt, dolga végeztével meg hazavittem.
Na a feleségének hazudni, hogy más dolog miatt voltunk el, az volt a legnehezebb és legundorítóbb dolog. De mit tehettem volna? Gyerekeik is vannak..
Bennem megbízik mert én vagyok a családban a rendes gyerek.. még egy ilyen nem lesz az biztos!!
3/10 anonim válasza:
Öcsémnek, hogy örökbe fogadták!
10-15 másodperc sokk után: Én: - De hiszékeny vagy!
(erre vigyorogva nekem esett!)
(szoktuk egymást szivatni)
Egy életre megtanulta hogy nem kell mindenkinek elhinni mindent!
4/10 anonim válasza:
Nem, 3-as: egy életre megtanulta, hogy Neked nem Szabad elhinnie Semmit!
5/10 anonim válasza:
Nővéremnek, hogy nagyon finom a sütemény amit sütött.
6/10 anonim válasza:
Azt mondtam a szomszéd öreglánynak, hogy Jó napot, miközben azt gondoltam, hogy vinne el a rosseb.
7/10 anonim válasza:
Hogy elutaltam egy bizonyos (nagyobb) összeget a tárgyalófélnek. Egy üzleti tárgyaláson a főnök kényszerített rá. Azóta is utálom érte. Nem keresztény származású volt...
8/10 anonim válasza:
Azt mondtam az exeimnek hogy nem csaltam meg őket
9/10 Metionin válasza:
Rendszeresen azt mondtam, hogy minden oké, jól vagyok, miközben kvára nem volt semmi oké. Amúgy sosem voltam hazudós, nem is tudok jól hazudni. Régen anyám parancsára kellett hülyeségeket hazudnom, amikor olyan dologra kérdeztek rá, ami anyám szerint kínos volt. A legundorítóbb az volt, amikor kaptam otthon és utána anyám betanította, hogy mit kell hazudni, mitől vannak a foltok.
10/10 anonim válasza:
Kölyökkoromban a csillagokat lehazudtam az égről, hogy a kiszemelt csajokról leessen a bugyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!