Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyek az élet legnagyobb...

Melyek az élet legnagyobb hazugságai, átverései?

Figyelt kérdés
pl.hogy ha tanulsz akkor boldogulsz majd ,vagy ha megházasodsz akkor lesz majd öröm,gazdagság meg minden...a jó végül mindig elnyeri méltó jutalmát, az okostelefon helyettesíti a pc-t
2016. jún. 5. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tanulsz, az segít a boldogulásban - ez igaz, legalábbis nekem ez segített, nagyon rossz körülmények között éltünk, most meg kényelmes, jó életem van.

Házasság és a boldogság - akár lehet igaz is, ez attól függ, hogy milyen társat választasz. Nyilván, aki azért házasodik, mert már a szomszéd Gizinek is van férje és gyereke, úgyhogy nekem is kell, az nem a boldogsághoz vezet :)

A jutalom és a büntetés egyaránt megtalálja a jót és a rosszat is. Ebben nincs különbség.

Okosteló vs. PC - nekem sem helyettesíti, pl. telón sose fogok tudni olyan gyorsan pötyögni, mint klaviatúrán 10 ujjas gépírással írni. Vagy pl. szöveget szerkeszteni. Vagy akárcsak valamit normálisan látni, nagy méretben.

2016. jún. 5. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mindenki azt kapja amit megérdemel. - Nem értek vele egyet, mivel gyakran nem teljesül ez ilyen formában. Meg az is relatív, hogy ki mit érdemel. Nem lehet objektívan eldönteni. Mindenki azt kapja, amit kap.
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ideológiák és az elavult megközelítések általánosítások főként a csapdák . Egyoldalúak , kizárólagosak , örökérvényűnek tűnnek .
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy abban az állításban sincs sok logika, az okostelefon is egyfajta "számítógép". xDDD Ez olyan mintha azt mondanád: A számítógép helyettesíti a számítógépet.
2016. jún. 5. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
"majd úgy is találsz valakit" meg a hasonlók.
2016. jún. 5. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
A szülés az élet legszebb dolga... brr, a legborzalmasabb, legfájdalmasabb, legbrutálisabb kínzás, amit csak nő átélhet.
2016. jún. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!