Mi volt a legnagyobb hazugságod, ami sosem derült ki?
Azt mondtam közép suliba, hogy nem vagyok szűz, meg, hogy van barátnőm.
Soha sem volt még azóta sem. Nem jött rá senki.
22/f
Gimnáziumban elég sok apró hazugságom volt, legtöbbször testnevelés órán, minden órán kb "forgatni megyünk, xy rosszul van és el kell kísérnem, haza kell mennem, mert blabla..." Hasonlók.
Általánosban azt hazudtam otthon két teljes hónapig, hogy be volt szedve az ellenőrzőm, mert nem mertem megmutatni a félévi bizonyítványomat, suliban pedig azt mondtam, hogy elhagytam, mert az osztályfőnök felhívta volna a szüleimet, hogy nem írtàk alá a félévimet.
Volt egy kapcsolatom, ahol tudtam, hogy a másik fél folyamatosan hülyének néz engem, ezért mielőtt szakítottam vele emiatt párszor én is átvertem őt, mert amúgy ő kalitkàba zárt volna, olyan betegesen féltékeny volt (közben ő csalt engem, mint utólag kiderült). Szóval volt, hogy bejött hozzám, találkoztunk, aztán kikísértem a buszmegàllóba, felszállt a buszra, mondta is, hogy ne merjek sehova menni, menjek haza, stb. Mondtam, hogy persze, szivem. Amint felszàllt hívtam az ismerősöket, meg a haverokat, és mentünk bulizni. Reggelig nem írtam neki vissza, írt vagy 100 üzenetet, hogy biztos megcsalom őt, stb. Végül mikor reggel hazaértem visszaírtam, hogy "Bocs, elment a netem, most jött vissza". Rá nem sokra szakítottam vele, csak vissza akartam neki adni az összes hazugságàt, meg àtverésér, és gerinctelen sértegetéseket, amiket ő adott nekem. Egyébként ezek ellenére megcsalni soha nem tudtam volna, sőt mást sem tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!