Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hazugságo...

Mi volt a legnagyobb hazugságod, ami sosem derült ki?

Figyelt kérdés

2020. aug. 5. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nemtudom, mennyire számít hazugságnak, mert konkrétan szóba nem került, de leírom a sztorit: Szóval még gyerekkoromban nyaralni voltunk egy ismerősünk nyaralójában volt a szállás. A nyaralója mellett közvetlenül egy temető volt, az étkező ablakából rá lehetett látni a sírokra. Az utolsó éjszakán arra ébredtem, hogy pisilnem kell, de ahhoz, hogy kimenjek wc-re, keresztül kellett volna mennem az étkezőn, és annyira féltem a hulláktól ( a sírkövek látványától), hogy inkább belepisiltem az ágyba. Másnap reggel hazamentünk Én nem szóltam senkinek sem semmit, és az ismerős se hozta szóba soha, talán észre se vette, hogy hugyos az ágy, vagy passz...
2020. aug. 5. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Gimi, 11. évfolyam eleje. Új ofőt kaptunk, akitől tartottam, mert szerette megszégyeníteni az emberkéket az osztály előtt, ha valakit utált, elég szépen kimutatta, hangulatember volt, durva hangulat ingadozásokkal.. és nem voltam a kedvence:)

Viszont abban az évben kezdtem el az elsősegély tanfolyamot. 3-4 alkalomról volt szó, de mindegyik olyan szerencsétlen időpontban, hogy a bejárósságom miatt minimum 2-3 tanítási óráról el kellett kéredzkednem, hogy hajszálpontosan beessek a tanfolyami órára. Az ofőmnek meg elég hamar elege lett ebből és fel is csattant, hogy ez lesz az utolsó, a többit innentől áthúzza.. itt az utolsó előtti alkalomnál voltunk.. csakhogy a mai napig nem tudom hogyan hoztam össze, de elnéztem a napokat.

A buszon ültem és épp anyával beszéltem, mikor ez leesett mindkettőnknek. Kegyetlen egy veszekedős időszak volt az itthon, úgyhogy kaptam is érte, hogy hogy lehettem ilyen felelőtlen. Szabályosan levert a víz, mikor tudatosult bennem, hogy a következő nap kellett volna elkéredzkedni (de ugye mindenről vittem papírt előzetesen, úgynevezett kikérőt, csak így engedtek el)..

Következő nap meg hatalmas szerencsémre, apa haza tudott repíteni, szóval az a rész rendben volt. a tanfolyamon kaptam volna igazolást a sulinak, de nem volt lap, úgyhogy következő nap anya ment be érte, mert csak délelőtt volt nyitva. Ő meg elmesélte az egész kalandot és abszolút megértő volt a nő, aki a lapot adta.

És a hazugság..? A mai napig nem tudja, se szegény töri tanárnő, se szegény ofő, se az osztályból senki, hogy aznap nem is volt tanfolyam, csak elnéztem a napot és potyára mentem haza hamarabb. De az igazoláson ugye a hazamenetel napja szerepelt és utána úgy tettem, mintha egy nappal hamarabb lett volna a tanfolyami óra.

(nálunk nagyon komolyan vették az ilyen adminisztrációs dolgokat)

2020. aug. 6. 00:48
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Hogy meddő vagyok. Ezt minden munkahelyemen eljátszom, meg akkor is, ha a gyerekek a téma. Csak a párom meg néhány barátom tudja, hogy ez nincs így. De kevésbé hurcolnak meg érte és jobban elhiszik, nem lesz gyerekem, mintha azt mondanám, hogy nem akarok.

Anno, mikor olyan helyen dolgoztam, ahol ment az irgumburgum a csapatépítők miatt, azt hazudtam, hogy esti képzésen tanulok és azért nincs energiám az egészre, hétvégén meg más helyen dolgozom.

Néha szoktam magam aszexuálisnak is hazudni. Egyrészt, mert nem akarom, hogy a nemi életemről fantáziáljanak meg arról, hogy mennyire ki lehetek éhezve, másrészt hogy ne nyomassák nekem a szextémát, mert átnézek az ilyen embereken. És egyébként valóban nincs nagy igényem a szexre, és ahogy a meddőségnél, itt is egyszerűbb ezzel indokolni, hogy miért nem dugok félre, miért nem mennék bele dugókapcsolatokba, miért nem lehet csak úgy elcsábítani, miért nem azért figyelek magamra, kellessem magam. Ha azt mondom, hogy mert ilyen az értékrendem, nem hiszik el. Egyszerűen nem. Ha azt mondom, hogy aszexuális vagyok és nekem ez az ösztön meg szexazéletértelme szövegelés olyan, mintha a sajtban úszó pizzaszelet ízét ecsetelnéd úgy, hogy nem érzem az ízeket, ezért nem is vágyom rá.

Hazudtam már arról is, hogy trombózishajlamos vagyok, ezért nem használhatok hormonális fogamzásgátlót. Engem ne csesztessen ezzel sem senki.

Hazudtam azt is, hogy leszbikus vagyok, mikor nem akartam, hogy az illető megsértődjön a lekoppintásomon.

És ami még nagyobb hazugságnak számít, az az volt, mikor egy emberre úgy bizonyítottam rá valamit, hogy azt hazudtam, hogy van felvételem szemétségéről és nyilvánosan meg fogom vele alázni, mindemellett nagyon szarul fog járni, ha most nem vallja be magától. Egyből nem tagadott.

2020. aug. 6. 05:12
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Csaltam egy nagy vizsgán, és az így lett meg. Minden tanár azt mondta, hogy ,,Jaj, itt nem lehet csalni...", meg se próbálkozzunk, én meg azért is megcsinàltam. Utálom, ha azt mondják, hogy valamit "Nem lehet".
2020. aug. 6. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy fiú vagyok, közben mégsem. A szüleim nem is vették észre soha xd

A barátnőm buktatott le, de megkértem, hogy ne mondja el senkinek, mert tök ciki, hogy akkor minek vették nekem anno a sok kisautót xd

2020. aug. 7. 03:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Regisztráltam erre az oldalra XD
2020. aug. 31. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Bepisiltem suliban
2020. aug. 31. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!