Mi a legnagyobb problémád az életedben?
Figyelt kérdés
És mi akadályoz meg abban hogy tegyél ellene?
Kort is írjatok
2021. jan. 10. 13:31
2/28 anonim válasza:
Zaros hataridon belul baromira egyedul fogok maradni az eletben, mert mar csak az anyukam az egyetlen elo rokonom es nemreg kiderult, hogy rakos.
Mi akadalyoz meg? Nem vagyok Isten.
54
3/28 anonim válasza:
A pénz hiánya, ami sok bonyodalomhoz vezet a családomban.
5/28 anonim válasza:
A munkahelyemről el szeretnék menni, mert felőrölt az egész. Van egy eü.problémám, ami akadályoz, hogy e helyett pl. tűzoltó legsek. 39F.
6/28 anonim válasza:
A túlsúlyom és semmi, mert dolgozok már rajta. 24
7/28 anonim válasza:
Jelenleg az a legnagyobb problémám, hogy rengeteg régi, felhalmozódott sérelmet és szorongást előhozott a covid miatti kényszerű egyedüllét, pánikbetegség, szorongásos depresszió, egyéb nyalánkságok. Egyedül maradtam mindennek a feldolgozásával, mert a baráti köröm is széthullott.
Mi akadályoz meg a dolgok megoldásában? A jelen. Még folyamatban van, nem értem a lelki munka végére.
Kor: 20
8/28 anonim válasza:
Hogy a vágyaim és a havi fizetésem nincsenek összhangban. Vágyaimról nem akarok lemondani, havi nettó 1 millás fizetés meg nem akad minden bokorban.
9/28 anonim válasza:
Tele van a bucim magával azzal, amit az átlagember "életként" emleget. Szívesen befejezném már - egyik napról a másikra, ám fájdalmak és szenvedések nélkül. 53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!