Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jelenleg mi a legnagyobb...

Jelenleg mi a legnagyobb probléma az életedben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját magam,de már jó ideje.
2021. máj. 13. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
A maszkviselés és, hogy nem mehetek uszodába a diszkriminatív intézkedések miatt.
2021. máj. 13. 13:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bölcsivel összeegyeztethető legyen munkaidőm.
2021. máj. 13. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyi bizonytalanságok - az én munkahelyemet átszervezik és senki nem tudja hogy mi várható, a párom pedig most akarna munkahelyet váltani de nem tudja hogy mire, így most mindkettőnknek ez okozza a legnagyobb fejfájást.
2021. máj. 13. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Jelen pillanatban az, hogy nem érem el a fogorvost, pedig jövőhéten mindenképpen találkoznunk kellene
2021. máj. 13. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem sikerul ugy tortetnem elore a szakmamban, ahogyan szeretnek. Latom, hogy milyen fizeteseket kapnak a nalam 2-3-4 evvel tobb tapasztalattal rendelkezok es elszomorodok, hogy meg a kozeleben sem jarok annak.
2021. máj. 13. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudok eljutni sportolni amit már nagyon szeretnék hosszú évek óta, mert oylan időpontban van az edzés ami nekem nem jó. Máshol meg nem tudok, mert bokszról van szó, ami nincs mindenhol errefelé.

A másik meg, hogy olyan burtális ingatlanárak vannak, hogy nagyon sokára lehet majd házam, ha lehet egyáltalán.

Ez a kettő most nagyon egálba van, mint legnagyobb probléma.

2021. máj. 13. 14:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem őszintén szólva az, hogy rossz döntések sorozata miatt kimaradtak a huszonéves éveim.

Amióta dolgozom, folyamatosan tanulok.

Először 24 évesen, amikor dolgozni kezdtem, nettó 133 ezerért irodai adminisztrátorként, a büfédiplomámhoz csináltam OKJ-t, ez "csak" 2 estét vett el munka után, de mellette gyászoltam, ügyeket intéztem, jogsit csináltam, fogászatra jártam.

Utána 25 évesen egy lazább OKJ-t csináltam, szombat délelőttönként voltak órák, már megvolt a jogsi, megvoltak az ügyintézések, az egy lazább időszak volt. Viszont azért nem vetett fel a szabadidő (már dolgozó, még nem családos emberekhez képest) és az életenergia.

Pár hónap sikertelen interjúzgatás után elkezdtem felhúzni az angolomat és programozni tanulni autodidakta. Kőkemény tanulás kezdődött innentől, ráment 2,5 nyaram is. Közben elvégeztem egy sulirendszeren kívüli Szoftverfejlesztő OKJ-t, katasztrofális volt a színvonal és minden második héten szombat-vasárnap korán kelés és több óra rohadás egy alig szellőztetett, extra szűk gépteremben.

A tanfolyam utolsó hónapjait már az esti egyetemmel párhuzamosan végeztem.

Előreláthatólag 30 éves leszek, mire lediplomázok.

Mostanra totál kiégtem. Szerintem egész jó a szak, több tárgy érdekes és érezhető, hogy szakmailag hozzátesz az emberhez (ha nem is közvetlen, hanem csak a szemlélet által), jófejek a csoporttársak. De nekem már az agyam, az idegeim és a lelkem kivan.

Nekem kimaradt, milyen az, ha nem otthon sportolok, ha utazni járok, moziba járok, otthon van időm magamra. Fogalmam sincs, miről beszélnek a többiek, amikor panaszkodnak, hogy a COVID miatt kimarad ez-az, mert nekem amúgy sincs lehetőségem olyasmi élményekre.

Persze már több, mint 1 éve dolgozom az informatikában, jelenleg már egy multinál, ahol van lehetőség (kell) használni az angolt illetve ez egy egész jó multi, úgyhogy innentől kezdve lesznek kilátásaim a jövőre nézve.

Csak a fiatalkorom marad ki.

28N

2021. máj. 13. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A gyermeknevelés. Sajnos sajátos nevelési igényű fiam van, és fogalmam sincs, hogy lehet-e belőle önellátó felnőtt. Mindent elkövetünk, de nem tudom, hogy mindent jól csinálunk-e.
2021. máj. 13. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A, munkahelyváltást szeretnék;

B, nem tudom, hogy hogyan tovább egy kezdeti barátkozással.

2021. máj. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!