Jelenleg mi a legnagyobb probléma az életedben?
Nincs életem az egyetemen kívül, vagyis inkább csak nagyon minimális.
Úgy érzem, sosem éltem igazán, gimiben is alig léptem ki a komfortzónámból, nem nyitottam túl hamar, beletörődtem az osztályban betöltött pozíciómba ("a stréber"), és hagytam, hogy ez határozzon meg. Később sikerült nyitni, és akkor vették észre többen is, hogy több van bennem, mint amennyit eleinte megmutattam. Csak itt már picit késő volt.
Nem a bulik hiányoznak, hanem a közös h*lyülések, programok, kirándulások, belsős poénok és ilyenek. Azért akadtak ilyen emlékek is szerencsére, de csak a végén és ezekből is kevés.
Szóval úgy érzem, hogy a mostani helyzet oda vezethető vissza.
Tényleges, igazi barátom talán 2 van (gimiből), de egyikük sem itt lakik, ahol én. Számíthatok rájuk, csak nagyon pörgős életük van, és nekik én még a barátok közt is hátrább sorolt prioritás vagyok. Nincsen nagy baráti társaságom, igazából kicsi se igazán, akikkel spontán elmehetnénk ide-oda, programokat szerveznénk. Pedig nagy igényem lenne rá..
Úgyhogy ezen próbálok javítani. Nyári munkát keresek, addig is lefoglalom magam, emberek közt leszek. Valamint egyik általános iskolás barátommal elkezdtük újra feléleszteni a régi barátságot és úgy néz ki, kutyasétáltatós - önkénteskedő nyár lesz ez. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!