Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Doomer generáció?

Doomer generáció?

Figyelt kérdés
A Millenial es a Gen Z generáció miért nevezik magukat “Doomer” generációnak?

2023. jún. 29. 01:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy egy PhD kutató fogalmazott, minél fiatalabb az egyén, annál nagyobb eséllyel tapasztalja meg a természeti katasztrófa, a háború vagy a járvány viszontagságait, esetleg bele is hal.
2023. jún. 29. 02:34
 12/18 anonim ***** válasza:
9%
10, aki 2000 előtt született, az nem ember.
2023. jún. 29. 02:36
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Akkor én egy élő halott vagyok, momentán annak is érzem magam.
2023. jún. 29. 02:37
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Régen is szartak az öregekre, most meg főleg. Jó megöregedni.
2023. jún. 29. 02:43
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
#17 Senkit nem vagyok hajlandó komolyan venni, aki azzal jön nekem, hogy "bele van buzulva ez a generáció a telefonjába úristen". 1, a telefonok előtt meg az újságokba volt mindenki belebuzulva. Léteztek akkor is introvertáltak akik nem mentek oda idegenekhez panaszkodni hogy milyen drága lett a krumpli. 2, én speciál könyveket olvasok, írok, házi feladatot és beadandót készítek, recepteket keresek, takarítás tanácsokat olvasok, tanfolyamokat végzek, és filozófiát hallgatok a telefonomon. Csak a boomerek szerint a telefon arra jó, hogy a lányok képeket töltsenek fel a seggükről instára, a fiúk meg istenítsék az autókat a játékokban, és úristen elbutít minket a technológia. Aki még mindig itt tart fejben, annak a tudása olyan szinten le van maradva, hogy érvénytelen a véleménye egy ilyen vitában. Mintha egy 1960-ban élő emberrel vitatkoznék a környezetszennyezésről, ami azóta drasztikusan változott.
2023. jún. 29. 06:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Én meg mindenkit komolyan veszek, ugyanis nem tudom hogy jönnék én ahhoz, hogy meghazudtoljam azt, aki van valamilyen közegben, és csak ez a tapasztalata. Az most nem lényeg, hogy én is ugyanezt látom, mert eladó vagyok és a Z-generációhoz oda sem léphetsz, hogy segíthetsz-e neki, mert úgy néz rád, mint egy ufóra, annyira a telefonját nyomkodja, meg online közvetíti, hogy mit vásárol. Mintha nem is feltételezte volna, hogy te tudsz beszélni, olyan szintű értelmesnek nem mondható fejet vágnak.

Bocsi, de ha ez a tapasztalatom, neked azt kutya kötelességed elfogadni, ahogy én is elfogadom, hogy te nem ezt látod. Innen indulna a jó társadalom. De ilyen sosem lesz.

2023. jún. 29. 06:27
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

Valószínűleg egy valóságtól elrugaszkodott munkát végzel. Ezért nem látsz bele. Mivel én emberekkel foglalkozom, fáj látni, hogy micsoda rombolást végez a nem megfelelően használt okostelefon.

Bocsi, de 100 fiatalból 90-re ez a jellemző.

2023. jún. 29. 06:31
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
"Nagy kövér atombombát vagy egy üstökös becsapódást és aztán kezdeni az elejétől. Tehát itt már nem lehet változásokat szerintem eszközölni, úgy szar az egész, ahogy van." (Katona "Főnök" László)
2023. jún. 29. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!