Doomer generáció?
Én meg mindenkit komolyan veszek, ugyanis nem tudom hogy jönnék én ahhoz, hogy meghazudtoljam azt, aki van valamilyen közegben, és csak ez a tapasztalata. Az most nem lényeg, hogy én is ugyanezt látom, mert eladó vagyok és a Z-generációhoz oda sem léphetsz, hogy segíthetsz-e neki, mert úgy néz rád, mint egy ufóra, annyira a telefonját nyomkodja, meg online közvetíti, hogy mit vásárol. Mintha nem is feltételezte volna, hogy te tudsz beszélni, olyan szintű értelmesnek nem mondható fejet vágnak.
Bocsi, de ha ez a tapasztalatom, neked azt kutya kötelességed elfogadni, ahogy én is elfogadom, hogy te nem ezt látod. Innen indulna a jó társadalom. De ilyen sosem lesz.
Valószínűleg egy valóságtól elrugaszkodott munkát végzel. Ezért nem látsz bele. Mivel én emberekkel foglalkozom, fáj látni, hogy micsoda rombolást végez a nem megfelelően használt okostelefon.
Bocsi, de 100 fiatalból 90-re ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!