A Millennial és a Gen Z az új elveszett generációk?
A két generációnak nincsenek életcéljaik, az infláció és a lakás árak az egekben vannak.
Akinek átlagos munkahelye van, annak esélytelen hogy saját lakása legyen, mivel albérletre és élelemre elmegy a fizetésük 80%-a. Ha valaki felvesz egy lakáshitelt, könnyen az utcára kerülhet ha valamilyen okból egy ideig nem tudja rendezni a tartozását a bank felé.
Szerintetek valóban “elveszett” generációk lettek a fent említett 2 generáció?
Azt még elfelejtettem leírni hogy a két generáció a legmagányosabb generáció a 21. században.
Manapság nagyon nehéz barátkozni a szociális média miatt.
Nekem Z generációsként vannak céljaim és teszek is értük, szóval ne általánosíts.
Az ingatlanpiac valóbab romokban van, de ez (mármint a lakhatás általában) csak egy része az életnek.
24/N
“Nekem Z generációsként vannak céljaim és teszek is értük, szóval ne általánosíts.”
Mint ahogy leírtam a kérdésben, azokra értem akiknek átlagos munkahelyük van, ergó hónapról hónapra élnek.
Nyilván azoknak nehezebb akiknek a szüleik nem tesznek a seggük alá ingatlant, autót, pénzt, családi vállalkozást stb…
Köszönjük az általánosítást.
Az, hogy vannak az életünkben nehézségek és problémák, mint ahogy minden generációnak megvoltak a saját nehézségei és problémái, nem jelenti azt, hogy elveszettek vagy reménytelenek lennénk.
A nagy kérdés az, hogy miért vannak még emberek, akiknek onnantól kezdődik az időszámítás, hogy van ingatlan a nevén? Nem ezen kellene tipródni, mert így tényleg elmegy mellettetek az élet.
/egy 96-os/
Én nagyon sajnálom őket. Nekik kellene rendbetenni azt a világot amit a felmenőik tönkretettek.
És, mivel ez reménytelennek tűnő vállalkozás, marad a kilátástalanság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!