Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka ennek egy...

Mi lehet az oka ennek egy esküvőn a rokonok részéről?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem kell elvárni semmit, ha az ember esküvőt tart. Tudom, hogy nem kötelessége senkinek adni ajándékpénzt, de illik, a rokonsági fok és az anyagi lehetőségek figyelembe vételével. A párom is erre lett tanítva a szüleitől. Gondolom, a testvére is, hiszen egy családból valók.

Most szombaton volt az esküvőnk. Voltak a meghívottak között olyanok is, akikről tudjuk, hogy szűkösen élnek. Nekik mondtuk is, hogy ne adjanak semmit, csak jöjjenek el és érezzék jól magukat.

A meglepetést a párom testvére és annak családja okozta. A házastársával és a felnőtt gyerekeivel, meg azok párjaival jöttek. Ők mind igazán jól állnak anyagilag. Mégis annyira minimális összeget adtak, amiből félig sem jött ki a vacsorájuk. Párom sem érti, azt mondja, a családban eddig nem ez volt a szokás, testvérek esküvőjén mindig nagyvonalúak.

Azt hiszem, ennek lehet valami burkolt üzenete, pl ellenzik az esküvőt, vagy nem tudom.

Szerintetek mi lehetett ennek az oka részükről?

2023. jún. 26. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Infláció van ,ezt mindenki érzi. Lehet átmeneti anyagi probléma is,bármi. Ha egyébként úgy érzitek,elfogadóak akkor nincs probléma
2023. jún. 26. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Lehet mégsem állnak most olyan jól, mint gondolod.
2023. jún. 26. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Magas pozicióban dolgoznak mind. A nyaralójuk ötször annyit ér, mint az én lakásom. Folyton utazgatnak. Nem anyagi oka van ennek.
2023. jún. 26. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
én nem látnék bele burkolt üzenetet, egyszerűen csak nem akartak sokat áldozni. (ez lehet összefüggésben áll kicsit hogy milyenek vagytok az ők fontossági sorrendjükben) de én örültem volna a kicsinek is, téged valamiért különösen bánt, többet reméltél hogy ide is kiírtad, pedig nem erről kellett volna hogy szóljon
2023. jún. 26. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Hát lehet, hogy nem vagy nekik szimpatikus, és ez az üzenet.
2023. jún. 27. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Az eskuvoi esemenyeknek semmihez semmi koze
2023. jún. 27. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!