Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért megy még mindig ez a...

Miért megy még mindig ez a "8-tól 4-ig bármikor mehetünk" című kitolás a szolgáltatók részéről?

Figyelt kérdés

Törvény által kötelező dologról van szó, tehát igen, én vágjam magam haptákba, mert különben megbüntetnek. Az első 2 alkalom pontosan ezért nem jött össze, mert én is dolgozom. Vissza meg már nem jöttek később.

A 3.alkalomért meg fizetnem kellett, mert "én nem tettem lehetővé a bejutást" (aha, én is dolgoztam, nemcsak ők).

Mindegy, fizettem, egyeztettünk, majd egyszer csak kibökték, hogy az adott napon 8-tól 4-ig bármikor jöhetnek.

Még ha szabaddá is teszem az aznapot, akkor is az egész napom abból áll, hogy egy teljes műszakon keresztül ugrásra készen csak őket lesem. Még wc-re se mehetek el, mert bármikor jöhetnek.

Megnyugtatott az ügyintéző, hogy félórával előtte hívni fognak, mielőtt ténylegesen jönnének.

Na, mondom, az úgy barátibb.

Ehhez képest amikor csörgött a telefonom, a vonal végén azt mondja a jóember, ellentmondást nem tűrően, hogy "Remélem, otthon van, mert 5 perc múlva ott vagyunk!"

Mondom, legalább legyen már 10 perc! (persze, hogy pont akkor ültem le a wc-re, mert már szakadt szét a hasam).

Nagy duzzogva jött a válasz, hogy na, jó...

Oké, hogy az ő idejük, meg műszakban vannak, de az én időm meg le van sz @ rva? Akkor is, amikor dolgozom, és 10 perc lenne hazaszaladni, mert ők nem várnak, meg akkor is, amikor őket várom, ne egyek, ne igyak egész nap, mert ha pont akkor vagyok wc-n, akkor jajmilesz. Még örülök, hogy megvárta azt a +5 percet (5 perc helyett 10-et), és nem ment el megint, a kifizetett időpontról.

Normális ez a dolog??

2023. jan. 5. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Ez kettőtök viszonyától függ.

Ha ők diktálnak, akkor nyilván ők is döntenek.

Neked viszont nem kötelező igénybe venni a szolgáltatást, ha nem megfelelő.

Nekem azért jobban szokott menni az egyeztetés, mindjárt szűkebb lesz ez a sáv.

2023. jan. 5. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Ők diktálnak, ez nem attól függ, hogy mennyire megy nekem az egyeztetés.
2023. jan. 5. 21:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, meg de, sajnos kötelező igénybevennem a szolgáltatást. Az első mondat elkerülte a figyelmed?
2023. jan. 5. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Akkor ne vedd igénybe.

Vagy kötelező?

2023. jan. 5. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Talán írnád le, konkrétan miről van szó.

Nálunk a víz-, gáz- és villanyóra éves leolvasásánál szoktak ilyet kérni. Természetesen mi sem vagyunk otthon, utána telefonon lehet egyeztetni időpontot, és ekkor már késő délután is jó, amikor otthon vagyunk. Vagy telefonon bediktáljuk az értéket és le van zárva az ügy.

2023. jan. 5. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Kötelező! Első mondat...
2023. jan. 5. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos nem diktálás, ott igen, rugalmasabbak mindig.
2023. jan. 5. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, tényleg elkerülte.

De ha leírnád, hogy mi ez, használhatóbb tanácsok jönnének.

2023. jan. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!