Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők részéről ez miért...

A nők részéről ez miért elvárás? Ezek után ők mit tesznek a kapcsolatba, ha már minden megvan?

Figyelt kérdés

Az itteni válaszokra alapozom ezt a kérdést leginkább.

Ahogy olvasgatom itt kb. minden ismerkedős, kapcsolatos kérdés alatt előjön, hogy a férfinek rendelkeznie kell saját ingatlannal, nagyon jó kimagasló fizetéssel ez már mondhatni elvárás a nők részéről. De akik ezeket elvárják azok mit tudnak beletenni ebbe a kapcsolatba? Lényegében csak beleülnek ebbe a jóba és nekik már nem is kell tenniük, megszenvedniük semmiért csak élvezni más kemény munkájának gyümölcsét.

Én valamiért mindig is úgy gondoltam, hogyha egyszer valakivel nagyon komolyra fordítom a dolgot akkor majd ketten döntsük el, hogy hova merre költözünk és milyen házat veszünk (közösen). Ezt most én gondolom rosszul? Érteni értem és tudom, hogy a férfi a családfenntartó (a gyereket kell felnevelni eltartani nem pedig a nőt) de egy nő ezek után, ha mondhatni minden megvan már csak dolgozni kell (mint minden embernek a világon) akkor mit tesz ebbe az egészbe, mivel segíti a további közös jövőt, mit tesz azon kívűl, hogy kihasználja a már meglévő jót?

2023. ápr. 9. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Az általad írtak kimerítik az általánosítás fogalmát.
2023. ápr. 9. 10:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Meglehet. De csak általánosítani tudok az eddig itt látottak alapján. A való életben annyira nem tapasztaltam még ezt mint ami itt folyik.

De amennyiben nem értesz egyet vagy éppen olyan véleményed van ami ezeket mind cáfolja akkor kérlek normális keretek között fejtsd ki. Mert így eddig ez a válaszod nem a kérdésre válasz hanem csak egy olyan odadobok valamit mert nem tetszik amit olvastam de nem is fejtem ki, hogy szerintem miért általánosítás.

2023. ápr. 9. 10:16
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ezeket a válaszokat nem nők írják.
2023. ápr. 9. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem te is tudod a választ a kérdésre,kérdező.

Leírhatnám részletesen is, de minek? Ez itt egy alternatív valóság.

2023. ápr. 9. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Ezeket az "elvárások" csak az incelek szerint "kötelezöek", a valós élet egész más.
2023. ápr. 9. 10:27
 6/12 anonim ***** válasza:
A válaszokból rájössz. Ilyen kérdésben nem kapsz értelmes választ.
2023. ápr. 9. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem az sem mindegy, hogy milyen korosztály írta ezeket a válaszokat amiket itt olvastál.

Mert akik olyan életkorban vannak, hogy ezután szeretnének családot alapítani, valószínűleg ők írták azt hogy nem szülnének anyós, após nyakára gyereket, ezért kellene külön lakás.

Vagy amíg egy nő megszüli a gyereket az kb 2 évig biztosan otthon marad a gyerekkel, addig pedig anyagilag ő és a gyerek is teljes mértékben ki van szolgáltatva az apukának. Gondolom ilyen megközelítésből voltak elvárásai az általad idézett nőknek.

De ez csak egy réteg, mert vannak akik egyáltalán nem is akarnak gyereket, vagy házasodni is csak úgy hogy külön kassza van, esetleg házassági szerződés.

Most már egyre több nő van akinek jó munkája van és nem szorul rá hogy a férfihez költözzön, mert pl. van saját lakása. Van akinek már megvan mindene és ezért várja el, hogy ugyanazt a "szintet" hozza a férfi is.

Szóval sokféle élethelyzet van, nem lehet általánosítani ebben a témában sem. Eleve mást fog erről gondolni egy huszonéves nő, és mást egy negyven körüli.

Arról meg ne is beszéljünk hogy sok olyan férfi van akit nem is zavar ha hozzáköltözik a párja (sőt, ők ajánlják fel).

2023. ápr. 9. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is van házam, és jó fizum. Szerintem jogosan várom el, hogy a másiknak is legyen.

Tapasztalataim alapján akinek nincs háza, és megtudja hogy nekem van, akkor ingyenélő parazita módba lép és rögtön be akar költözni. Úgy csinál, mintha közös tulajdon lenne.

Akkor is, ha csak a chatelési fázisban tartunk.

Nekem nem hiányzik egy kullancs a nyakamba. Lakjon mindenki a saját házában. Ne telepedjen be hozzám.

2023. ápr. 9. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Az egyenjogúság nevében.
2023. ápr. 9. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Incel Vincel.
2023. ápr. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!