A nők részéről ez miért elvárás? Ezek után ők mit tesznek a kapcsolatba, ha már minden megvan?
Az itteni válaszokra alapozom ezt a kérdést leginkább.
Ahogy olvasgatom itt kb. minden ismerkedős, kapcsolatos kérdés alatt előjön, hogy a férfinek rendelkeznie kell saját ingatlannal, nagyon jó kimagasló fizetéssel ez már mondhatni elvárás a nők részéről. De akik ezeket elvárják azok mit tudnak beletenni ebbe a kapcsolatba? Lényegében csak beleülnek ebbe a jóba és nekik már nem is kell tenniük, megszenvedniük semmiért csak élvezni más kemény munkájának gyümölcsét.
Én valamiért mindig is úgy gondoltam, hogyha egyszer valakivel nagyon komolyra fordítom a dolgot akkor majd ketten döntsük el, hogy hova merre költözünk és milyen házat veszünk (közösen). Ezt most én gondolom rosszul? Érteni értem és tudom, hogy a férfi a családfenntartó (a gyereket kell felnevelni eltartani nem pedig a nőt) de egy nő ezek után, ha mondhatni minden megvan már csak dolgozni kell (mint minden embernek a világon) akkor mit tesz ebbe az egészbe, mivel segíti a további közös jövőt, mit tesz azon kívűl, hogy kihasználja a már meglévő jót?
Természetes kiválasztódás.
A puni 80%-a a férfiak 20%-ának a tulajdona.
A maradéknak jut,ami jut.
Akkor valahogy csak jól sejtettem, hogy itt tényleg ilyen alternatív valóság van és férfiak írják ezeknek a javát. :D Azon csodálkozom, hogy nem jelent meg itt egyetlen olyan sem aki az ilyen válaszokat írja (na majd azután amint ezt elolvasta biztos).
Talán csak a 8-as válaszolóval nem értek igazán egyet. (Nem veszekedni akarok) Ha ismerkedsz valakivel akkor neked nő létedre elvárás, hogy ugyan annyi legyen a férfinak is mint neked? Ha neki van több az nem baj (gondolom) de ha neked van több akkor igen? Miért?
Te nem költözteted/néd be magadhoz mert nem kell “kullancs a nyakadba”. Erre gondoltam én is mert a legtöbb “nő” itt pontosan erre vágyik ezt pedzegeti, hogy legyen hova költöznie és ne kelljen fizetnie semmit. De ha összejössz az adott illetővel akkor is elvárod, hogy külön lakjatok? Az miért jó? Nekem olyan taszító lenne ez az egész (persze most nem 1-2 hónapos kapcsolatra gondolok).
Csak az esik le a mondandódból, hogyha neked több van mint az adott férfinek akkor az neked baj. Te nem könnyítenél rajta semmit (pl összeköltöztök hozzád mert együtt amúgy is jobb és könnyebb mindenkinek) hiába vagy vele együtt. De fordított esetben, ha ez történne akkor gondolom egyből szakítanál a fickóval nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!