Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyenkor szerintetek hogyan...

Ilyenkor szerintetek hogyan viszonyuljak ezekhez az emberekhez a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Nem csinálok belőle nagy ügyet, de azért nyilván valamennyire sz.rul esik. Történetesen, bejelöltem Facebookon 2 embert, akik egyébként évfolyamtársaim is az egyetemen, néhány kurzusra velük is jártam együtt, így azért, ha nem is teljesen, de azért valamennyire megismertük egymást. Bejelöltem őket, erre törölték vszínűleg a jelölést, mert "jelölhetetlenné" tették a profiljukat. Önmagában nem zavarna ez, de nyilván, ha lesz még közös kurzus, s egy csoportba kerülünk, ne adj isten, akkor nyilván baromi kellemetlen lenne. Semmi zaklatás, vagy más szándék, csak egy egyszerű jelölésről van szó. S megmondom őszintén, ezek után nem tudom, hogy hogyan kellene reagálnom, ha később mégis lenne közös kurzusunk, mert nyilván azért kicsit sz.rul esik. Vagy én gondolom túl a dolgot?
2023. jún. 16. 03:41
 1/7 A kérdező kommentje:
S még mielőtt valaki feltételezne, nem mondtam nekik semmi olyat, ami erre okot adott volna. Én is érthetetlenül állok a dolog előtt. Akkor nem írtam volna ki a kérdést.
2023. jún. 16. 03:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tettek semmit, csak elutasították a jelölést. Ha nincs kinn az intézmény a profilodon, akkor ez végképp nem meglepő, de lehet így sem ismertek meg vagy a tényt, hogy évfolyamtársak vagytok, nem érezték elégnek a visszaigazoláshoz, ha pl nem is beszéltetek egymással korábban.

Rettenetesen túlgondolod, ha "csak egy jelölés", akkor ne állj hozzá te sem ilyen mániákusan.

2023. jún. 16. 04:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem lehet, hogy olyan elveik vannak: többségében inkább a családot jelölik be ismerősnek, vagy azokat, akikkel naponta vannak együtt?

Megértem hogy kellemetlennek éreznéd ezt személyes találkozás esetén, bennem is van hasonló érzés, de az is lehet hogy aki gyakran tesz ilyet, ő meg nem érezné magát kellemetlenül, sőt, egyetlen kattintás volt csak számára és már el is felejtette.

2023. jún. 16. 05:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is képes voltam üzenetben "elnézést kérni" egyvalakitől, aki ezt tette velem, jeleztem hogy ha tudom: nem szeretné, nem jelöltem volna. 0 reakció.

Valószínűleg ezt csak mi, "érzékenyebb lelkűek" gondoljuk túl, mert esetleg személyünk elutasításának érezhetjük.

2023. jún. 16. 05:25
 5/7 A kérdező kommentje:
2. Minden nyilvános, intézmény, közös ismerősök, stb. Lehet, én gondolom túl, de elég sunyi ez a fajta hozzáállás. Mindegy, legfeljebb a jövőben én is úgy állok hozzá a dolgokhoz, ha segítség kell, ahogy. Ez is kölcsönös dolog igazából.
2023. jún. 16. 06:17
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha ismét találkozol velük, ezt nem feltétlenül kell érzékeltetni, de ha mittomén úgy adódik hogy sörözés vagy valami közös tanulás, felkészülés ügyben ültök össze, pár percben indulatmentesen rákérdezhetsz.
2023. jún. 16. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
36%

Hát a legutolsó kommentedig azt mondtam, kicsit túlgondolod, de talán csak aggódósabb, érzékenyebb típus vagy. Viszont sunyinak nevezel valakit, amiért nem azt tette, amit te (magadban) elvártál tőle?

Tudod, ők nem te vagy, ők más emberek, lehet, hogy teljesen más gondolkodásmóddal, teljesen más hozzáállással. Pl. nekem is kizárólag olyan ismerőseim vannak, akiket TÉNYLEG ismerek - és ebbe a láttam már egyszer a postán, vagy ő is ott ül 12 sorral előrébb a 300 fős előadóban nem tartozik bele.

2023. jún. 16. 07:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!