Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik ügyintézés miatt...

Melyik ügyintézés miatt izgultàl a legjobban?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 14:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Írd le mit keresel, hátha itt tudnak segíteni.
2023. jún. 14. 01:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Minden "ügyintézéstől" görcsbe rándul a gyomrom!

Hogy miért?

Mert "ha valami túl egyszerű, bízd csak a magyarra!"

Pl.: "söralátét nagyságú" adóbevallás... :DDDDDDDDD

3000 év kilincseléssel és 40000 módosító tényezővel... :DDDDDDD

-Majmok Bolygója 3.0!

2023. jún. 14. 18:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Ne túlozz, svédasztalos reggeli is benne van.
2023. jún. 14. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lehetőséget Kérdező:) Bár sajnos ez nem olyan dolog, amiben itt tudna bárki is segíteni :c

Időben felkerestem a nagybetűs álom helyet, pár hónapig leveleztünk is (bár hézagosan), és végül nemrég szóltak, hogy mégsem tudnak vállalni. Naiv voltam, készpénznek is vettem, a többfelől felém irányuló kommunikációból is az jött le, hogy ennek pozitív kimenetele lesz. Szóval nem is kerestem aktívan másik opciót, ebben nagyon is ludas vagyok.

Most le sem merem írni, hány helyre (bőven 2jegyű szám) küldtem ki érdeklődést (konkrétan 2 helyen kerestek csak gyakornokot a honlapjuk szerint) + CV-t, 3-an jeleztek vissza a hetek alatt. Egy talán, egy fura válasz, és egy "akár". Szóval eléggé csalódott vagyok.

(#9 voltam)

2023. jún. 20. 14:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Lúdas Matyi is téged irigyel.
2023. jún. 20. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!