Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik ügyintézés miatt...

Melyik ügyintézés miatt izgultàl a legjobban?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Egyedül azon izgultam mindig hogy ne kelljen órákat sorba állnom, más izgalmat nem találtam még semmilyen ügyintézésben.
2023. jún. 13. 14:54
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Tanulmányi osztályos bármilyen kommunikáció.

Több okból:

1. maradjak civilizást, ne ordítsak velük, ne legyek nagyon passzív-agresszív stb

2. vajon kompentens-e akivel beszélni fogok, egyáltalán dolgozik-e. És ha úgy van, hogy elküld máshoz, ahhoz küld-e, aki hozzá küldött?

3. Logikailag értelmes-e, amit mond.

stb

És ez nem csak magyar egyetemek TO-jára vonatkozik sajnos...Épp ma (meg tegnap meg múlthéten) b.sztam le egy külföldi TO-st. Elkeserítő az egész..

2023. jún. 13. 15:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a ketteshez. A TO-val nagyon precízen kell kommunikálni, különben egy rettenetesen flegma, végtelen beszélgetésbe keveredsz csak.
2023. jún. 13. 15:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Akkor izgulok, amikor az adott ember azt hiszi, azért, mert idősebb, nekem meg cuki arcom van (= félénk vagyok) bármit beszólhat nekem, lehet bunkó, lenéző, lekezelő, kiabálhat is velem.
2023. jún. 13. 15:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Az illetékfizetés volt még nekem egy fájdalom. Kapsz egy levelet, hogy x pénzzel tartozol, fizetheted részletre minden hónap x napján. Van egy random számlaszám, amire ha nem utalsz megfelelően, megbaszcsiznak és leverik rajtad és totál vakon csinálsz mindent. Az ügyfélkapu isten háta mögötti menüpontjában meg tudod nézni a tartozásod állását, de nagyon sok dolog nem triviális.
2023. jún. 13. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Amúgy mit szokás ügyintézni a TO-n? Két egyetemi karra is jártam, egy halvány emlékem van hogy valami papírt be kellett adnom a tanulmányi osztályra és ennyi. Mit kell ott ügyintézni? (Őszinte kérdés, nem beszólni akarok :D )

2023. jún. 13. 15:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Itthoni TO:

- Erasmus utolsó félévben

- Egyetem tartozik nekem sok pénzzel (OTDK/TDK/egyéb nyeremény, ösztöndíj)

Külföldi TO (MSc): nyertem egy ösztöndíjat, de (2 hónapja) nem válaszoltak mikor kértem, hogy tisztázzák a feltételeket. Ez pedig kihat arra, hogy dolgozhatok-e, lehet-e párom (!!!) stb

De itt rengeteg kérdés felmerülhet.

2023. jún. 13. 16:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek voltak

-nem tudtam felvenni egy tárgyat Neptunon, mert mikor felvettek a szakirányomra, rosszul állították be a jogosultságaimat és nem jelent meg semmi a szakirány tárgyaknál, konkrétan nem láttam őket :D A TO-s néni nem értette, mi a bajom, képernyőképeket kellett küldenem, hogy oké, itt vagyok, de itt nincs semmi.

-kell teljesítenünk x kötvál kreditet, de az a tárgy, amit kötválnak mondtak, szabválként jelent meg Neptunban (vendéghallgatóként teljesítettem). Volt egy szintén hosszú levelezésünk arról, hogy ez most kötvál vagy szabvál, aztán az volt a konszenzus, hogy kötvál, csak nem minden szakirányon, ezért szabválnak jelölik, de majd utólag átszámolják oda

-óraütközés miatt utólagos átjelentkeztetés másik kurzusra (tárgyfelvétel után írták ki az órához az időpontot)

-kiírtak késedelmi díjat, pedig nem is volt tartozásom eleve, amivel elkéstem volna

2023. jún. 13. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Gyakorlati hely keresés, úgy az egész procedúra. Hosszadalmasabbra is sikeredett, mint azt én eredetileg reméltem, és eddig még nem volt sikerem, sajnos.
2023. jún. 13. 23:00
 10/15 A kérdező kommentje:
Hogy hogy?
2023. jún. 14. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!