Kapott már valakit el a pánikroham ügyintézés közben?
Figyelt kérdés
Hogy reagált az ügyintéző?2022. jún. 28. 16:14
1/4 anonim válasza:
Soha nem volt pánikrohamom, viszont idegrohamot már kaptam ügyintézés közben, mellesleg teljesen jogosan.
2/4 A kérdező kommentje:
És látványos volt? Sajnos én úgy betudok pánikolni ügyintézés közben, hogy teljesen bevörösödik a nyakam és a dekoltázsom valamint elcsuklik a hangom és összefüggéstelenül hebegek, habogok.
2022. jún. 28. 16:54
3/4 anonim válasza:
Nekem csak a vörösödés van, szintén a mellkasom és a nyakam. Ügyintézés, vizsga, sima egyetemi óra során, vagy akár egy baráti társaságban is, ha nálam van a szó. Nem szoktak rá mondani semmit, megtanultam kezelni, mert sajnos nagyon sokszor előfordult. Volt olyan, hogy prezentáció közben konkrétan úgy éreztem, hogy szédülök és el fogok ájulni, aztán amikor megkérdeztem barátnőmet, hogy milyen voltam kívülről, azt mondta, hogy halál nyugodt, és semmi sem látszott rajtam. Szóval igazából egy bizonyos idő elteltével az ember megtanulja ezeket kezelni. Persze az lenne a legjobb, ha nem palástolni kéne, hanem teljesen elmúlna.
4/4 anonim válasza:
Igen, egyszer egy ügyféltől kaptam pánikrohamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!