Más is szorong hiatali ügyintézés közben?
Figyelt kérdés
Nehéz megtalálni azt a stílust ami még nem okoz gyomorgörcsöt, ha kedves vagyok ridegek, ha határozott vagyok lágy húrokat kezdenek pengetni. Gyűlölöm ezt az érzelmi hullámzást.
Imádok online ügyintézni, bárcsak mindent lehetne már úgy.
2021. dec. 17. 11:02
1/3 Metionin válasza:
Már nem. Eleinte szorongtam, de mivel anyám is szorongott, elég hamar rám lőcsölte ezt a feladatot és megszoktam. Amint beengedtek egyedül egy ilyen helyre, onnantól nekem kellett csinálni pl. postára már 10 évesen küldött, bankba meg kormányablakba meg eleinte úgy hogy bejött velem mert neki kellett aláírni de amúgy nekem kellett beszélni (néztek is furán az ügyintézők, hogy a 13-14 éves intézi a cuccost, anyuka meg csak ül ott és erősen kerüli a szemkontaktust nehogy hozzá is szóljanak). Később már ismertek a hivatalban, mivel kisvárosba laktunk, simán kiadták nekem a papírokat amihez kellett volna anyám. Akkor volt ciki amikor elköltöztem, még évekig csináltam neki mindent, mert hisztizett hogy ő nem tudja. De végül csak intézi valahogy.
2/3 A kérdező kommentje:
Ennyire nem súlyos a helyzet mint szegény Anyukádnál :D nagyon sajálom amúgy a helyzetet, de 23 évesen már én is simán lakáshitelt és egyebeket intéztem mert rákényszerültem, de most kitört rajtam a "pánik".
2021. dec. 17. 12:06
3/3 anonim válasza:
Igen, mert érzem, nem tudok megfelelni semminek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!