Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hazudtam a lakhelyemrol mert...

Hazudtam a lakhelyemrol mert nem vettek volna fel dolgozni. Mikre figyeljek, hogy ne deruljon ki h hazudtam?

Figyelt kérdés

Azt mondtam a varosban lakok ahol a munkahelyem van, de igazabol a varos mellett lakom 1 orara.

Ha tudta volna a fonok, nem vett volna fel. Azt se veszi fel aki a varos masik oldalan lakik, nemhogy azt aki 1 orara.

Hazudnom kellett, mert kellett a munka nagyon.

Viazont felek, hogy kiderul..

Egyebkent azt mondtam a parommal elek abban a varosban.

Mikre figyeljek? Nem derulhet ki a hazugsagom

2023. máj. 26. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá amíg rendesen bejársz dolgozni.
2023. máj. 26. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem semmire nem kell különösebben figyelni, legalábbis én még nem kerültem olyan szituba, ahol ki kellett volna derülnie hol lakom, bár nem is hazudtam ilyet, olyan volt csak, hogy laktam valahol, aztán arrébb költöztem (városon belül), ezt nem jelentettem, nem írattam át a címemet, de egyébként semmilyen helyzet nem volt soha… Nyilván a bejárás megoldott legyen, pl ha késel nem mondhatod azt, hogy nem jár a vonat, szóval ilyen helyzetben mindig azt kell mondanod, hogy pl elaludtál, vagy valami.

De szerintem az is jó, ha azt mondod, ha kiderülne, hogy elköltöztél. Ha már felvettek és normálisan dolgozol, emiatt kétlem, hogy elküldenének.

2023. máj. 26. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
A munkahelyen el fogják kérni az igazolványaidat, azon meg úgyis rajta van a lakcím.
2023. máj. 26. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as:

az albérletben lakók ritkán vannak bejelentve.

2023. máj. 26. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Elméletileg a munkaügyi papírokra azt a címet kell írni, ahol életvitelszerűen tartózkodik, sőt elméletileg erről kellene, hogy legyen papírja, ami igazolja ezt mint ideiglenes lakcím.

2023. máj. 26. 16:17
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Tőlem soha nem kértek igazolást. Csak le kellett írni egy címet és annyi. A lakcímkártyám ugyanaz, mint 20 éve, pedig azóta laktam pár helyen.
2023. máj. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!