Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha nagyon hiányzik...

Mit tegyek ha nagyon hiányzik a régi lakhelyem?

Figyelt kérdés
3 hónapja költöztünk. Az egy nagyon nyugalmas hely volt. Az udvar mögött erdő volt, óránként 10 kocsi ment el kb. Madárcsicsergésre és egyéb természetes hangokra ébredtem. Sátrazni is jó volt az udvarban. Most pedig egy városban vagyok, kb 0 természet, autók zajára ébredek. Nyomasztó nekem ez a hely. A régi helyen anyukámmal a kocsival mentem suliba. Itt anyukám elmegy 6 előtt dolgozni, mert visszajár oda. Többet stresszelek itt, gyakrabban van rossz hangulatom. Lehet ezek a dolgok mást nem viselnének meg, de engem igen. Ilyen vagyok én. Nem tudom hogyan fogadjam el ezt az új helyet. A költözésbe nem volt beleszólásom koromból adódóan. A családban mindenki jobbnak véli ezt a helyet, ezért egyedül vagyok ebben a probléma megoldásban. Talán apukám volt az, aki említette hogy sajnálja az udvart. Tehát ez a helyzet. Segítséget kérnék.
2022. febr. 8. 22:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ott jó pár felnőttel jóban voltam. Ők is hiányoznak.
2022. febr. 8. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos senki nem fog tudni visszaköltöztetni... új suliba is jársz? Biztos lesznek barátaid és akkor jobb színben látod majd a világot.
2022. febr. 8. 22:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, útban vagyok. Van már 1 haverom, de még nem az igazi. Idővel majd kialakul biztos.
2022. febr. 8. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Még anno 1990. és 1991. fordulóján én is ezt éreztem: hogy hiányzik a GYEREKKOROM otthona - a régi lakás. Akkoriban voltam 16 illetve 17 éves.

Nem volt kivel megbeszéljem ezt a fájdalmat - világfájdalomnak éreztem. Sokáig nem akartam megszokni azt a helyet, de ma már visszamennék mégis, de nem lehet... onnan én akartam költözni. Sikerült.

2022. febr. 9. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!