Van ebben valami bunkóság helyközi buszjáraton ami a lakhelyem és a közeli város között jár?
Gyakran kell diákjárattal utaznom, reggel és délután, olyan járatokon ami diákokkal van tele. És itt sokan ismerik egymást közülük, környékbeliek, és a baráti társaságok szeretnek a busz hátuljára ülni ahol 5 ülés van egymás mellett. Reggel pl. már rutinszerűen mindig ugyanazok az emberek ülnek oda le. Viszont velük szemben bunkóság az, ha én egyedül beülök oda, mert ott szeretek ülni? Most attól eltekintve, hogy jogom van a buszon oda ülni ahova akarok, van ebben valami taplóság?
Jobb lenne inkább máshova ülni amikor baráti társaságok vannak a buszon?
semmi bunkóság nincs benne.
persze csak akkor, ha erősebb vagy náluk.
amúgy felejtsd el a jogaid. az erősebb kutya...élvezi az élet örömeit
Szerintem az. Én helyi buszokon/villamoson sem szeretem amikor valaki egyedül üldögél a 4-es üléseken amikor van más opció is.
Múltkor pont négyen voltunk valamelyikünk megjegyezte a buszra várva, hogy jó lenne ha szabad az a hely. Félig se volt a busz, a mellettünk álló nőci meg rittig oda ült le. Ennyi öröme legyen az életben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!