Volt már olyan, hogy helyközi buszon betettétek a bőröndötöket a csomagtartóba, és mire leszálltatok, már nem volt ott?
Volt, igaz nem ellopták, hanem valaki véletlen elcserélte az enyém az övével. Amikor leszálltam és nem találtam a táskám, szóltam a sofőrnek, ő az ottani illetékesnek, aztán másnapra sok telefonálgatás után meglett. Átmentünk kocsival abba a városba, ahol a csaj ugye korábban leszállt, vittük az ő táskáját, ő meg odaadtam az enyémet, szerencsére semmi nem hiányzott belőle.
Egy barátnőm hasonlóan járt, annyi különbséggel, hogy mire visszakapta a táskáját, a cuccai egy része eltűntek.
Én azóta nem szívesen rakom be a táskám. Próbálok mindig a lehető legkevesebb cuccal utazni és felvinni magammal. Ha muszáj berakni a csomagot alulra, akkor kötök rá valami szalagot, masnit megkülönböztetésképp. Illetve beleteszek egy kis cetlit a táskába a nevemmel és elérhetőségemmel.
Ilyen nem volt, de olyan igen, hogy egy taggal egyforma bőröndünk volt, és egymásét vittük haza véletlenül. Az enyémben volt egy füzet mindenféle telefonszámmal, találomra felhívta az egyiket és így szerezte meg az én számom, megbeszéltünk egy találkát és visszacseréltük.
Az övében csak a szennyese volt, szóval én a Volánt hívogattam veszettül, de keveset tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!