Három napot lakhelyemtől távol töltök munkahelyi betanulás miatt, rettegek, félek ettől. Mit tegyek?
Szóval felvettek egy helyre, és 3 éjszakát 80km-re töltök, mivel nem várják el ,hogy éjjel vezessek ezért kapok vagy munkás vagy más szállót a cégtől 3 napra. Tudni kell, hogy kamionozni készülök, ez csak egy lépés, hogy utána ők sofőrként alkalmazzanak. Eddig soha. de soha nem voltam távol a szüleimtől max. kórházba , de az ügye más. Nyaralni meg szállodába eddig soha nem voltunk, Apumnak olyan munkahelye van, hogy már 6 éve nem vett ki szabit fizikailag, papíron igen, kétszer volt 2 hetet úgy, hogy nem dolgozott akkor is beteg volt.
Előtte s közben meg nagynénémet ápoltuk 18 évig és nem volt nyaralás, semmi távollét. Iskolával sem mertem elmenni sehova mert nem tudtam milyen, ( attól féltem fingok, vagy böfögök vagy hangosan tevékenykedek az illemhelyen és taplónak fognak tartani ) mindig kamuztam " nem bírom a buszt " pl.
Na, lényeg a lényeg, hogy most van ez és kihagyhatatlan lehetőség, alig várom, de rettegek, naponta meg nem merem bevállalni autóval mert attól is rettegek ,hogy éjjel lerobbanok és térerő sem lesz...
A villanyt se kapcsold fel este, mert megráz az áram.
A kórház se másabb semmivel. Tessék felnőnu, nem halsz bele ha máshol alszol.
Multi cégnél kezdenék.. éppen ezért. Csak a szívás lenne így, épp azért amit mondasz.
Van ahol pótkerék sincs a kamionon mert a speditőr defektnél hívja a szervízt. Tudom, értem én a lényeget, de hiány szakma és ilyenkor még engem is felvennének.
Iroda meg kávézás 8 órába... Hogyne :D vannak elképzeléseid.
De várj, akkor az is igaz, hogy a kamionosoknak minden városban van nője meg parkolókban dgnak a prostikkal?
Amúgy troll kérdés.
Ja igen, bocs , kamu kérdés. Ügye mekkora troll vagyok, nem én választottam a troll életet a troll élet választott engem, na megyek is most a eü kategóriába kérdezek olyat, hogy ha zsibbad a bal kezem akkor mit tegyek. Senkinek sem zsibbad a bal keze :D LoL Azta, látod, hogy trollkodok, kis -16 éves ótvarka vagyok aki ilyen kérdéseket talál ki mint ez is. Tökre átjön, ilyen nincs :D LoLka.
De a lapos föld elmélet az valós. Abba nem kötnél bele, ott érvelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!