Új munkakör problémák. Mit tennének?
Olyan problémám van, hogy 3 hónapja a munkahelyemen felajánlottak egy új pozíciót, amihez nincs végzettségem de betanulást biztosítottak és több fizut. Elfogadtam, mert több pénz ugye és érdekelt is az adott szak. Csak a bibi ott kezdődött, hogy aki helyére mentem az betanítani sem átadni nem tudta a dolgokat, mert azelőtt elment, mielőtt én odakerültem volna. Betanítás nuku, minden infót sokkal később vagy meg se tudok és kizárnak a munkából. Nem is a munkakörhöz tartozó feladatokat végzem, hanem kis piti sz*rokat. Közben az elődöm mégis visszajött ide dolgozni a másik munkahelye mellett. Konkrétan semmit nem tudok csinálni és csak cseszegetést kapok mindenért.
Szerintetek ez változni fog később vagy jó pofára estem és inkább lépjek le?
Fél évig bírtam ezt, egy új helyen, egy olyan munkakörbe, ami még nem is létezett-szerintem azóta sincs. Gondoltam majd együtt a vezetéssel "belejövünk", a munkatapasztalatom megvolt hozzá-nyilván ezért is vettek fel. De egyszerűen csak nekem volt fontos, hogy hasznos dolgot csináljak, illetve azt, amiért odamentem.
Kb 5 hónapra rá kaptam egy ajánlatot máshonnan, szinte gondolkozás nélkül elfogadtam. 1,5 éve ott dolgozom :)
Egyrészt, ha ott vagy már egy ideje és ennyire éeltképtelen vagy akkor hogy kaphattál magasabb pozíciót?
Első körben kapd össze magad, járj utána a dolgoknak, mit kell csinálnod, mi az ami nem áll rendelkezésedre, szerezd be. Mivel semmi konkrétumot nem írsz, ezért pontosabb tippet nem is lehet adni igazán.
A másik kollégával kapcsolatban pedig; kérd tőle, hogy az elmaradt betanítást tartsa meg.
Ha nem boldogulsz hívj össze meetingeket, ahol be tudod szerezni az információkat és mindenki szembesül vele, hogy nem adják meg a támogatást amit kellene és ezért rabolod az idejüket. A közvetlen felettesed is legyen ott ezeken a meetingeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!