Mi volt a legszörnyűbb, amit eddig láttál?
5ös: én a facebookosat láttam :(
Az Ronnie Mcnutt volt :(
De a legbrutálabb, ami most volt nemrég, hogy egy növésben lévő (tulajdonképp még kismacska) belegyömöszölték egy turmixgépbe és halálra darálták.Az az embert még én is megfolytanám pedig nem vagyok erőszakos amúgy.
12: miért?
Nem kell segítség egyszerűen a világ tele van beteg emberekkel, akiknek az a mániájuk, hogy más embereknek/élőlényeknek fájdalmat okozhatnak, és élvezik mindezt.Bele sem gondolnak, hogy mennyit szenved a kutya akit éheztetve egy láncon tartanak és ha kedvük tartja jól megverik...Az ilyen embernek nem kéne létezni egyszerűen.
#13, "Az az embert még én is megfolytanám pedig nem vagyok erőszakos amúgy"
Erre a mondatodra gondoltam, hogy szólj csak, besegítek. Okádok én is az ilyen férgektől.
Engem érdekelnek.
Egyébként meg is tanítanak több dologra is. Amióta ilyeneket nézek sokkal jobban becsülöm a saját életemet, sokkal óvatosabb, körültekintőbb vagyok a hétköznapokban.
Számomra ami a legdurvább volt szintén Bestgore, vagy valami hasonló oldalon láttam.
Csávó ki volt kötözve egy székhez mellette egy f@szi sétálgatott aki egyszer csak felvett a földről egy láncfűrész, berántotta és combközépnél először az egyik majd a másik lábát is levágta a kikötözött emberkének.
Szerencsétlen ahogy meglátta a fűrészt, remegett, jajveszékelt de hiába.
Nekem ez volt az egyik legdurvább amit láttam.
Egyszer még 12 éves korom korom környékén láttam egy képet egy lefűrészelt csőrű tukánról. Nagyon morbidul nézett ki szegény.
Levágták a csőrét aztán elengedték, hogy dögöljön meg ott ahol kedve tartja... számomra ez a mintaképe az értelmetlen erőszaknak...
Szerencsére jól alakult a madár sorsa, mert állatmentők befogták és készítettek neki egy csőr-implantátumot.
Bár nem derül ki a kérdésből, hogy a személyesen látott, vagy videón látott dolgokra gondolsz-e, mondok ilyet is, ilyat is:
Személyes élményem most vasárnap, előttem ütött el egy embert a vonat. Fotón láttam már embert darabokban, bizton állíthatom, hogy meg se közelíti azt a mocskos érzést, ami élőben eluralkodik rajtad ilyenkor.
Videón késes csecsen lefejezést láttam, kb 20 éve. Sokáig álmodtam vele.
Akit egy ilyen dolog nem ráz meg, annál valami nagyon nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!