Mi volt a legszörnyűbb, amit eddig láttál?
Első amit látott.
Na meg egy nagy takaró hullaszag társaságában.
Szerencsére ami alatta volt,azt nem láttam.
Bestgore.fun oldalán egy pár beteg kivégzős videót.
Senki ne keresse fel az oldalt aki nomális,érző élőlénynek gondolja magát ugyanis az oldalon a kamu videók törlésre kerülnek.
Kivégzések (Lefejezés, felgyújtás, agyonlövés), öngyilkosságok (pl. shotgunnal fejbe lövi magát a csávó facebook élő adásban, és látni ahogy szétdurran a feje), munkahelyi balesetek (Csávót bekapja valami pörgő gép és addig pörgeti míg repülnek mindenfelé a tesztrészei, belsőségei), ilyenek.
Rengeteget láttam már, tulajdonképp meg sem kottyan 1-1 ilyen videó már.
Amit viszont nem tudok, és nem is akarok megszokni, azok az állatkínzások. Emberi halált befogadja a gyomrom, de mikor állatokkal kapcsolatos, azt már nem.
Az orrom előtt ment össze két kocsi az egyikből a szélvédőn keresztül repült ki az ember a lábaim elé. És ott feküdt előttem a földön eszméletlenül. Bennem megfagyott a vér is. Aztán elkezdtem remegni is. A tömeg hívta a mentőket.
Még jó hogy nem gázolták el az úttesten fekve mert nem állt le egyből a forgalom..de akkor es ott erre se volt eszem.
6.vagyok A neten nekem a legsurvább az volt amikor a halál pillanatát mutatták. Volt egy nő feküdt vmi ágyon de vmi kerti partyn, csak őt vette a kamera ahogy nézte a tömeget mosolyogva és tiszta felvétel volt arról ahogy átváltott "üvegesbe" a tekintete es meghalt.
Ha megtalálom linkelem.
Kórházban dolgoztam, volt ott minden...
De a legrosszabb amit láttam az a pain olympic videó volt amivel valamiért trend sokkolni magunkat a gimis osztályunkban.
6.vagyok a saját balesetem ki is felejtettem:
Oldalról belénkrohantak felborultunk az autóval. A sofőr felől csapódtak belénk és az én oldalamra borultunk. A borulást ugy láttam végig mint valami lassított felvételt! Éreztem hogy a hátamba beleállt az ülés oldalíve. A szélvédőszilánkok arcomba számba mentek. Kimásztam a szélvédőn aztán, bnőm mellettem eszméletlenül ült a kocsiban. Ahogy kimásztam már a mentők is ottvoltak valahogy.
Féltem nem e a gerincem sérült így fek akartam állni tudok e járni igy mindenki azt hitte a lábammal van bajom. De szoval tudtam.
Es ahogy néztem ahogy a bnőm mentik ki, elkezdtem megvakulni szép lassan kívulről befelé fekete lett a kép és csak egy szűk lyukon láttam mindent, akkor meg az suhant bennem át hogy de jó járni tudok de megvakulok..elkezdtem pánikolni attol visszajött a látásom valahogy.
Bnőmnek medencetörése lett ujra kellett járni is tanulnia nekem a hátsó 2 bordám tört el. 1 hónap alatt összeforrt de mondták vigyázzak mert a tüdö felé áll és ha beleszúr bevérzik a tüdőm es kampec.(kulfold)
Olyan videókat amiket itt is említenek, de köztük is a legdurvább az volt, mikor megöltek egy nőt és utána dugták meg.
A másik legszörnyűbb dolog meg a Star Wars 7 volt. (többi 2 remekműnek esélyt sem adtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!