Örültök, hogy a létező legborzalmasabb, leggusztustalanabb, legszörnyűbb évszaknak, a télnek vége?
nagyon örülök.
már hiányoznak a szúnyogok, meg az hogy elégjek, mikor kilepek a lakásból
A tavasznak nagyon-nagyon örülök!
Ellenben a nyarat nem várom, nem bírom a meleget, leesik a vérnyomásom, rosszul vagyok. Nem alkalmas a 30 fok vagy annál melegebb városnézésre, kerékpártúrára, túrára, állatkertnézésre. Vagyis ezeket csinálhatja az ember, de jóval hamarabb fárad, nehezebben bírja a szervezete és több liter vizet kell cipelni.
Én örülök, hogy vége.
Nem várom a 40+ fokos nyarat sem, viszont az átmeneti tavasz-őszi időszak teljesen jó. Ilyenkor a legjobb kirándulni, túrázni, hosszúak a nappalok.
Alapból nem szeretem ezt a 0 fok körüli időt.
A nyári meleggel én sem vagyok kibékülve. Érdekes mert például erdőben túrázni szeretek még ha szakad is rólam a víz. De a városi, bent ülős melegtől rosszul vagyok, nem bírja a szervezetem, szívem, vérnyomásom.
Szerencsére eddig szinte mindenhol volt klíma, irodában, kocsiban, otthon. Azzal tökmindegy hágy fok van kint.
Nyilván idealizálni sem kell a telet sem a haraphatóan friss levegő meg friss hó is addig tart amíg nem lesz minden vagy jégpáncél vagy latyakos szar, meg le nem ül az összes városra, településre a szmog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!