Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy a nyuggere...

Olyan létezik, hogy a nyuggerek azért mennek a reggeli busszal, hogy neveljék (vegzálják) a fiatalokat?

Figyelt kérdés
És ki is mondja hogy nevelési céllel utazik a reggeli busszal, amikor a gyerekek mennek iskolába és a legtöbben akkor mennek dolgozni.

2023. máj. 19. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
5-ös tudod erre rá is szolgáltak keményen. Elfogyott a türelem feléjük
2023. júl. 13. 06:38
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem találkoztam még olyan időssel, aki ne lett volna proli, ne becsülte volna iszonyúan túl a képességeit.

Tehát igen, simán el tudom képzelni.

Duna-partra járok biciklivel, és egy nyugdíjas (amatőr) festőművész is lejár, aki nevel mindenkit, kéretlen tanácsokat osztogat. A festésen kívül semmihez nem ért, de végtelenül beképzelt, neveletlen.

Borzasztóan buta és primitív a 60 feletti generáció Magyarországon.

2023. aug. 15. 02:30
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12 - Sajnállak, mert ezek szerint a szüleid és/vagy egyéb felmenőid szintén ilyenek!

Mielőtt még besértődsz azért gondold át hogy mindazt amid van, nagyrészt a 60 feletti korosztálynak köszöntheted! Mert azok az emberek még építették az országot, bennük volt még spiritusz. Nélkülük most nem lenne lehetőséged a kis kütyüdön klimpírozva szidni őket! Majd ha te is hülyére dolgoztad már magad és átmentél olyan dolgokon amiken ők - addigra te is 60+körül leszel - te is büszke leszel a teljesítményedre és uram bocsá' lehet hogy néhány dologban túlbecsülöd a képességedet. HA nem halsz meg előbb!!!

Az hogy leprolizol minden 60 felettit felettéb sértő! Tudod egyáltalán a proli szó jelentését?. Kétlem. De sebaj, Te majd különb proli leszel! Mert hogy ilyen mentalitással qrvára semmit nem fogsz elérni az is biztos!

2023. aug. 22. 09:07
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Na már itt van egy hülye boomer XD
2023. aug. 22. 10:07
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Tudod olyan munkakörben szoktam a tanulás mellet dolgozni amiben sok emberrel találkozok mi den korosztályból. És annyira fura hogy a nagy jól nevel öregek meg középkorúak azok akik sokszor köszönni nem tudnak, sőt ha segít nekik az ember még plusszba a munkakörén felül még olyan is előfordult hogy megköszönni nem tudta. Minden túlzás nélkül mondom 30 alatti ember nem volt még bunkó, hihehtetlen de hiába agyalok nem jut eszembe 30 alatti ember akire tudnék rosszat mondani, de öreg vagy középkorú az hetente egy minimum. Van nyílván fiatalban is bunkó de az legalább megoldja magának a baját.

Nem a tiszteletre tanítottak meg téged komàm hanem csicskának, így eltűetök mi den szart meg megszavazzátok birka módra a hülye vezetőiteket, ellenben mi nem ebben nőtünk fel hogy elkell viselni hogy valaki bunkó csak mert hamarabb baszták a világra és merünk válaszólni visszavágni, na ez a ti bajotok, mert ez a nyuggerezés, boomerezés mind csak válasz a sok hülyeségetekre :)

Bírom amikor a magadfajták benyögik hogy nem boomerek miközben a szövegedben kb az összes jellemző megtalálható és kb úgy írod hogy 77-ben születtél mintha 20 éves lennél :D

Érdekes a pofa mindig nagy de ha odáll valaki akkor egyből a gonosz fijatal bántani akarja szegény bácsit duma megy.

2023. aug. 22. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

„12 - Sajnállak, mert ezek szerint a szüleid és/vagy egyéb felmenőid szintén ilyenek!”

Gyakorold a szövegértést.

„Majd ha te is hülyére dolgoztad már magad és átmentél olyan dolgokon amiken ők”

Miért dolgoznám hülyére magam? Honnan veszed, hogy nincs piacképes tudásom, vagy hogy egyáltalán Magyarországon élek?

„Tudod egyáltalán a proli szó jelentését?”

Én tudom., segítek: a proli MAI jelentésére gondoltam, tudod, ma már elsősorban igénytelen, alapszükségtelenek élő embert élő ez alatt.

„Mert hogy ilyen mentalitással qrvára semmit nem fogsz elérni az is biztos!”

:D

Te bezzeg sokat elérhettél, hisz 46 évesen úgy írsz, mint 12 éves gyerek, de azért okítani akarsz, tipikus fidesz szavazó vagy: nagyszájú, átlagnál butább „jómunkásembör”, aki komoly szereptévesztésben van és nem tudja, mikor kéne befognia a száját.

„Engem még megtanítottak az idősebb korosztály tiszteletére. Titeket már nem tanítanak semmire.”

:D

valamilyen rejtélyes okból mégis az én korosztályom beszél idegen nyelvet, ért az informatikához, megy külföldre, míg a hozzád hasonlóknak még a magyar nyelvvel is óriási gondja van, és lepra helyen húzza az igát.

Titeket nemcsak az idősek tiszteletére tanítottak meg, hanem hogy szolgalelkűek legyetek, meghunyászkodók, indokolatlanul nagyképűek és ne gondolkodjatok – ahogy be is mutattad szépen.

„Már előre röhögök, mikor ti lesztek a helyünkben, az akkori fiatal generáció hogy fog veletek bánni! Akkor majd te leszel a "hülye boomer"! :D”

Tudod, az én korosztályom zöme külföldön lesz, majd röhöghetsz, mert 10 év múlva Magyarországon alig lesz értelmes ember, vagy orvos, tanár, maradnak a nyugdíjasok és hozzád hasonló nagyszájú 8 elemis gyári melósok.

„Ti, tizenéves, huszonéves kis köcsögök azt hiszitek, hogy mindig fiatalok maradtok! :) „

30 éves vagyok, és elég izmos. Érdekes módon ezt nagy pofát részetekről csak a neten tapasztalatom, most jól megmondtad, de szerintem utcán ezzel stílussal ne próbálkozz, mert nagyon meg fogod járni.

2023. aug. 22. 13:56
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Megspórolom a boomer bácsi válaszát:

Te kis taknyos egyből fenyegetőzni tudsz meg erőszakoskodni, persze izmos vagy biztos a szteroidtú meg a konditeremtől bezzeg kapálni nem tudnál

2023. aug. 22. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:

16-os.Én 29 évesen mentem ki Írországba, onnan 2 év után USA-ba(2év), majd Londonba (1év). London nem jött be annyira, ezért visszamentem Írbe ahol már sok barátom volt egyébként is. Ami a nyelvtudást illeti: 2005-ben középfokúztam angolból, 2009-ben nemzetközi felsõfokút szereztem (IELTS). Utóbbira gyakorlatilag nem is készültem, elég volt elõtte a két év Írországban töltött idõ. Ezek után kezdtem dolgozni irodában egy multinacionális cégnél, ahol rájöttem hogy a felsõfok gyakorlatilag csak túlélésre elég, mikor az a dolgod hogy telefonon párbeszédben legyél az egyik ügyféllel, miközben a másiknak e-mailt pötyögsz. Így aztán téyleg megtanultam angolul, 10 évet beszéltem, vitatkoztam, egyezkedtem napi 8 órában telefonon idegennyelven. Ennyi angolból. Közben lassanként megtanultam olaszul mert olasz barátnõm lett. Spanyolul meg azért tanultam meg mert sokat jártam a Kanári szigeteken és az olasz csajomnak voltak spanyol barátai így sokszor spanyolul ment a vaker a baráti társaságban. Most is erõs középfokom lehetne ezekbõl de nem érdekel a papír.

Nemrég visszaköltöztem magyarba, mert apám halálos beteg lett, azóta meg is halt. Én közben vállalkozást

csináltam, de itt nem túl kedvezō a kisvállalkozóknak ezért hondolkozom hogy visszamegyek Írbe.

Az én elõéletem ilyen. Neked mégis az jött le rólam hogy egy proli vagyok, Fidesz szavazó(???ezen besírtam!) ésatöbbi. Az a javaslatom, hogy profilozónak ne menj el!!!

A szolgalelkūségrõl csak annyit hogy - ellentétben a te korosztályoddal - én megvagyok okostelefon nélkül is. Titeket a Facebook, Instagram, Tiktok stb már rég beszippantott, nincs saját véleményetek, akaratotok, csak amit belétek oltanak az ilyen cégek mögött álló erõk. Úgy vagytok befolyásolva, irányítva hogy észre sem veszitek. És jössz és szolgalelkūsérõl pofázol nekem?!

Hát ti már csak virtuál-zombik vagytok cseszdmeg! 24/7-ben rá vagytok kötve a telóra, még a síneken sem néztek körül! Nulla túlélési készségetek van!

Amúgy próbálkozhatsz velem személyesen is, 80kg-al nyomok fekve szériában, egyéni maxom 122kg volt. Ez nem "keménység" csak száraz adatok, középmezõnyben sem vagyok vele. De veled nagyszájúkám (aki úgy látom könnyen elbízza magát) szerintem nem lenne nehéz dolgom! Lehetsz 30, de nekem akkor is kis p vagy!;)

2023. aug. 25. 14:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Ember itt bunyórol van szó nem fekvenyomásról :) látszik hogy nem értesz hozzá. Képzettség, mentális erő és helyzetkezelés, gyorsaság, kb az utolsó a te fekvenyomásod :D
2023. aug. 25. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:

18:

16-os vagyok.

Nem olvastam végig a litániádat, csak beleolvasgattam.

Először is nem értem, miért magyarázod a bizonyítványt, általánosságban beszéltem egy korosztályról, az, hogy te (állítólag) külföldön élsz és beszélsz angolul, nem cáfolja azt, hogy az 50 feletti korosztálynak óriási problémája van az idegen nyelvekkel.

A fekvenyomás sem értem, hogy jön ide..

Az sem rémlik, hogy téged neveztelek volna prolinak, azt írtam, hogy nem találkoztam még olyan időssel, aki nem lett volna proli.

A többi meg a szokásos közhelyparadé: tiktok, insta stb.

Apád miatt részvétem.

Részemről ennyi, kétlem, hogy lenne értelme bármit is írnom.

2023. aug. 25. 17:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!