Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy a nyuggere...

Olyan létezik, hogy a nyuggerek azért mennek a reggeli busszal, hogy neveljék (vegzálják) a fiatalokat?

Figyelt kérdés
És ki is mondja hogy nevelési céllel utazik a reggeli busszal, amikor a gyerekek mennek iskolába és a legtöbben akkor mennek dolgozni.

2023. máj. 19. 11:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
64%

Csatlakozom sajnos, az 50-70 közötti emberekről nagyon, nagyon rossz tapasztalatom van.

Először is: a korral nem jár automatikus tisztelet.

Sajnos édesapám, másik rokonom (anyámmal nem tartom a kapcsolatot), több barátom szülei is érintettek.

Irigyek ránk, megkeseredettek, lehúznak.

Nem tudnak elfogadni minket olyannak, amilyenek vagyunk.

Erőltetik a párkapcsolatot, a gyerekvállalást. Nem gondolva arra, hogy gyereket csak akkor szabadna vállalni, ha az ember szívből akarja és készen áll.

Nem tudnak örülni az örömeinknek.

Állandóan, de állandóan beleszólnak az életünkbe.

Emellett hatalmas nagy arányban túlsúlyosak, sőt, kövérek, menni alig tudnak, full egészségtelenül étkeznek, nem szeretik a munkájukat, hatalmas arányban nincs is hasznos tapasztalatuk semmilyen jó kis szakmában, mert ide-oda vergődtek betanított munkák között. Többen közülük láncdohányosok és szép számmal vannak alkoholisták is, bár lehet, hogy nem durván, mert "csak" sört vagy "csak" bort vedelnek, de azt egész nap, reggeltől-estig.

Ja és folyamatosan időhiányosak, kialvatlanok és megállás nélkül panaszkodnak.

Az Y és Z generációkat utálják, a panaszkodásuk egy része az, hogy a saját korosztályunkról hallgatjuk, hogy milyenek.

A face csoportokban ez a korosztály zömében tele helyesírási és egyéb nyelvtani hibákkal, összefüggéstelenül ír.

Sokszor elutasítják az újat (bármi legyen az), mialatt például akár a tudományt is.

Többségük szerint face-függők vagyunk, mialatt sokan csak programok megbeszélésére használjuk, vagy tematikus csoportoknak vagyunk tagjai.

Mi vagyunk a face-függők, mialatt ők a (zömében tematikus) nyilvános csoportba vagy oldalhoz írt kommentjeink alapján egész profilt állítanak fel rólunk.

Konkrét példa egy ""kedves"" rokonom, aki évente egyszer hív át, eláraszt ajándékokkal, aminek a zöme semmire se jó nekem, a másik része továbbajándékozott, pl. már majdnem lejárt testápoló, tusfürdő. És 50%-ban panaszkodik, hisztizik, 50%-ben pedig engem próbál megváltoztatni. Mégpedig a face-hozzászólások alapján felállított profil alapján. Merthogy év közben nem chatel velem, nem telefonál velem, az összes bejegyzésem, story-m úgy van beállítva, hogy ne lássa.

Megmondom, hogy mi Y-ok nem nézegetjük azt, hogy Lajoska és Gizi mit írt XY nyilvános csoportba, igen, elénk dobja a face, de nem nézzük meg.

Én személyesen inkább a sport/egészségjavítás - (most éppen nyelv-)tanulás - élménydús, de mégis pihentető szabadidő hármassal vagyok elfoglalva, míg a környezetem vagy ugyanezzel, vagy lakásfelújítás, építkezés, kisbabázás, utazgatás...

Nem, nem állítunk fel senkiről se profilt.

Csak maradjunk ilyenek, ne keserítsen meg az élet. (Bár úgy néz ki, ehhez külföldre kell költöznünk.)

Írta ezt: 30 éves nő.

2023. aug. 25. 18:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!