Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok ahhoz,...

Hogyan viszonyultok ahhoz, hogy nyakunkon a nyár, mégis ilyen az idő?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, nekem tetszik, hogy ilyen esős, szürke az idő, a hűvössel sincs bajom, ellenben a kifejezetten hideggel. Az viszont nagyon zavar, hogy változó. Nemrég reggel hűvös-hideg között, nappal és délelőtt meleg, este meg befagy a hátsóm, kis időre a konvektort is bekapcsolom. Most meg egész nap ilyen az idő, esős, hideg, nincs átmenet, az pláne nincs, aminek ilyenkor kellene lenni: jó időnek. Sok mindent szeretek ebben az időben, de az sajnos tény, hogy nem ez a normális. Mindjárt június, és még nem úgy látom, hogy nemsokára elrakom a kabátomat.
2023. máj. 16. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Te beteg vagy? Ez a normális tavasz! Pont ezért örülök neki, hogy ilyen idő van. Végre nem április közepétől 30 fok , s szárazság. Lásd tavaly.
2023. máj. 16. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik!

ősi zen mondás

13/19 anonim ***** válasza:
Májusi eső aranyat ér. Ez sem mai mondás.
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
- A Májusi eső aranyat ér! - mondta nagyapa, és beevezett a csónakkal a búzatáblába. 😀
2023. máj. 16. 14:31
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Hétvégére jó idő lesz, 25 fok. No para. Én is várom már.
2023. máj. 16. 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális. Sőt én szeretném ha az egész nyár esős lenne.
2023. máj. 16. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem ízgat.
2023. máj. 16. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az eső eshetne egyenletes eloszlásban, hirtelen ez most sok, a hideg időben a méhek sem járnak ki, ez nemcsak a méz termesztésre hat ki. Ne legyen aszály, de az esők között lehetne több nap szünet, valamint 22 25 fok. Én is fázom, május közepén még prémes pufikabátban járok dolgozni, fűtés nincs, az irodában pulóver plusz hosszú steppelt mellény van rajtam. 34/n
2023. máj. 16. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Ma a nyírségben 24 fok, holnap 27 fok.

Ha ránézek az előrejelzésre ez a tendencia marad. Habár az előrejelzés naponta kétszer változik, jóval nagyobb esélyt látok arra, hogy jövő héten valamilyen hőhullám érkezzen majd, minthogy megint visszaálljon a csapadékos idő.

2023. máj. 19. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!